⚽ AL 21/22 E Grubu M:3 | Lokomotiv Moskova 0-1 Galatasaray | MS | 21 Ekim

Kanatlarımız o kadar kötü ki şu maçta onyekuru olsa nasıl fark yaratırdı sıfır yetenek kanatlarımız var

Hucumda oyunua akaatan bir kaç eleman var ben de çok memnun değilim ama ezbere eleştirmeye gerek yok üstelik ust ustur pas yapıcaz derken rakip bizi direk yer alıyor ve kart yok o yüzden pas oyunu cart curt dıye eleştirmeyede gerek yok

iğrenç ya iğrenç bir futbol. bu sene 2. randers maçı hariç hiçbir maçtan zevk alamadım. takım her geçen gün kötüye gidiyor

Babel de Barış da Taylan da muazzam kötüydü ilk yarıda

PvA, Marcao, Nelsson, Yedlin, Taylan, Berkan. Bu 6 oyuncunun ofansif anlamda hic bir katkisi yok, bak kotu oynuyorlar demiyorum, top bize gelince ve hizli atak yapma sansi oluna bu 6 oyuncu bekliyor ve izliyor. Boyle bir zihniyet amator takimda bile kalmadi artik 3-4 oyuncu ile hucum yapmaya calisiyoruz, modern futbol uzmani Terim. Mac sonu bunu anlat desen pas oyunu der masal anlatir yine.

Maca Beraberlik icin cikmis takim ve simdilik Iyi savunduk

Bozmaya oynuyoruz,lider dönmek önemli

barış keremi kesmeli diyordum da keremin yeteceğinin çeyreği yok gibi barışta düz bir oyuncu bence

Kolay gol yemiyor olmamız çok sevindirici ama hücum kalitemiz bu kadar zayıf olmamalı. Transfer döneminde 6 no ve kanat çözmek şart bence.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kadar mi pozisyonu girme rakip sahada oynama ozurlusu olur bir takim.

Puan tablosu ve diğer maç skorunun verdiği rahatlıkla 0-0 üstüne yatmak için oynuyoruz.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkan ve Taylan ikisi birlikte olmuyor, Taylanı çıkarıp Berkan’ı 6’ya Morutan’ı sağ içe çekebilir

Barış'ı sola çekip,Babel yerine Morutan'ı almalı.Taylan yerine de Ömer Bayram.

barıs

aydın yılmaz kıvamında bi topcu

Geri
Üst Alt