⚽ AL 21/22 E Grubu M:3 | Lokomotiv Moskova 0-1 Galatasaray | MS | 21 Ekim

Yedlin sakatlandiysa yerine alpaslani alip 3-4-3e gecelim baris ve anholt/ömer kanatlar ortada cik berkan ileri 3lu halil mohamed morutan

Çalışıyom arkadaşlar izliyemiyom nasıl alırmıyız macı bugün ??

ÇARE BELLİ

@Fatih Terim @Burak Elmas @Teknik Ekip
Screenshot_20211021_215008~2.webp

takımın en iyi topcusu kerem kenarda

Sahada 3 tane beyinsiz ve yeteneksiz oyuncu var koca Galatasaray takiminin bu oyunculara kalmasi cok uzucu Taylan Berkan Baris ucunde de yetenek oyun gorusu ve futbol akli yok siyahi oyuncular gibiler ama en azindan siyahilerde fizik var

Yine müthiş bir futbol ile gözlerimizin pasını silen hocamı ve ekibini kutlarım.

40 dk babel e katlandım son 5 dk da birşeyler yaptı. Abartmadan söylüyorum hafta maçından beri berabere biter dedim bu maç için. Resmen orta sahada kör dövüş ile geçen bir maç. Kanat oyuncuları kötü bizde. Morutan ve Halil ile daha etkili atak yapıp ileride de topu tutabiliriz.

Oyunun böyle olması normal. 1 puan İn yettiği bir maç. Biz de saldırmıyor onlar da saldırmıyor. Gol olursa o golü çıkarmak her iki takım için de çok zor olacağını 2 teknik adam da iyi biliyor.

Emre Kilinc girebilir belki orta sahamiz islemiyor cunku.

Babel de Barış da Taylan da muazzam kötüydü ilk yarıda
Kanatlara Morutan ve Kerem'i alırsak iş yaparız. Mustafa yine maçın içinde ama top gelmedi adama.

Feghouli ve Emre kanat oynasa bu kadar kötü oynardı muhtemelen.

Taylan çok kötü, bunu kaç kez söyledik

Morutan + halil
Maci getirir

Geri
Üst Alt