Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an öncelik beraberlik zaten. Yenilirsek kötü olur.Bu kadro anca oyunu tutar böyle gol atması gereken maçları da ıkına ıkına bitirir
Valla aklım almıyor şu maçı kazansak resmen grup liderliği için önümüzü açıyoruz ama Fatih Terim 0.5 puana bile razı resmen, Babel 'i neden sahaya sürersin ? Barış Alper son maçta sağ kanatta bu kadar etkisiz kalmışken neden böylesine önemli bir maçta yine sağ kanatta başlıyor ki ? Üvey evladı Babel 'e yer açmak için sadece başka hiçbir sebebi yokKanatlara Morutan ve Kerem'i alırsak iş yaparız. Mustafa yine maçın içinde ama top gelmedi adama.
Feghouli ve Emre kanat oynasa bu kadar kötü oynardı muhtemelen.
Taylan çok kötü, bunu kaç kez söyledik
O ara ne yaptiysan yanina kar kalmışİlk yarıya yetişemedim. Kaçırdığım bir şey var mı?
Çok şanslısın.İlk yarıya yetişemedim. Kaçırdığım bir şey var mı?
Yasin’e hakaret etmissin renkdas. Taylan sol ayagi etmez Yasin’in.yasin öztekin gibi tek sezonluk topçu izlenimi oluşturuyor açıkçası.
Desenize izlemiyemedigim icin cok bi şey kaybetmiyomrakip de tam bizim gibi uyuşuk ve etkisiz. tam 0-0lık maç
buyuk ıht emre kerem halilEmre Kilinc girebilir belki orta sahamiz islemiyor cunku.
barış ayhan m.sarpBu kadar yaraticiliktan uzak orta sahayi uzun yillardir gormemistim. Saftig zamaniydi en son sanirim.
Es kaza gol yersek nasıl atarız ben onu düşünüyorumŞu an öncelik beraberlik zaten. Yenilirsek kötü olur.
hicbir sey kaybetmiyosun aga kafan rahat olsunDesenize izlemiyemedigim icin cok bi şey kaybetmiyom