⚽ AL 21/22 E Grubu M:3 | Lokomotiv Moskova 0-1 Galatasaray | MS | 21 Ekim

Kanatlara Morutan ve Kerem'i alırsak iş yaparız. Mustafa yine maçın içinde ama top gelmedi adama.

Feghouli ve Emre kanat oynasa bu kadar kötü oynardı muhtemelen.

Taylan çok kötü, bunu kaç kez söyledik
Valla aklım almıyor şu maçı kazansak resmen grup liderliği için önümüzü açıyoruz ama Fatih Terim 0.5 puana bile razı resmen, Babel 'i neden sahaya sürersin ? Barış Alper son maçta sağ kanatta bu kadar etkisiz kalmışken neden böylesine önemli bir maçta yine sağ kanatta başlıyor ki ? Üvey evladı Babel 'e yer açmak için sadece başka hiçbir sebebi yok

Feghouli / Emre 'yi bırak sen ben de çıksak herhalde bundan daha kötü oynamazdık reis, Taylan 'da kağıt üstünde defansif güvenliği sağlamak için iyi ama sahada son maçlarda gerçekten korkunç işin kötüsü Assunçao da hazır değil Berkan 'a bişey olmasın diye ağzının içine bakacağız artık

sezon başından beridir tamamen doğaçlama ve bireysel yeteneğe dayalı hücum ediyoruz. çok kısır bi takımız bu sezon

Şu Taylan'ı hemen orada Beka Beka ile takas edip gelin üstüne Pva denen şomarı da verin. Beka adam ilaç gibi sıfır hata, sıfır panik sorumluluk alıyor, tukır tıkır oynuyor.

0-0 dışında hiçbir planımız yok gibi gol atmayı geçtim pozisyona girmeyi bile denemiyoruz.

evet abdest almış bulunmaktayım. Şimdi onlar düşünsün.

Maç önceside dedim beraberliğe çıkmışız

Loko takım makım değil

Kaybetmeyi göze aldığımız 2 puanı çok ararız

tartışmasız takımın en kötüsü taylan buarada

Geri
Üst Alt