- 18 Mayıs 2011
- 53.036
- 56.923
- 4.613
Eren Aydin varBizim altyapıda forvet falan yokmu
3 tane ayaksizdan medet ummak istemiyorum artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eren Aydin varBizim altyapıda forvet falan yokmu
3 tane ayaksizdan medet ummak istemiyorum artık.
Sakatlik vs yasadi,kendine gelmesi 2 haftayi bulur.u 19un 11'i bile net değil hâlâ.stoper ortsahada oynadi gecen fb macindaEren Aydin var
Biz niye hep geriden gelme zorunda kalıyoruz 4 senedir ve bu niye artık normal karşılanıyor. Bunun üzerine biraz fikir yürütmek lazım.Trabzonun basinda yine kimyaci abdullah var ama.gecen sene de 8 puan geriden geldik 3 haftada
16 15Maç önü toplantısı kaçta ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Terimci tayfa yurutemiyo,kafayi yediler iyice.Biz niye hep geriden gelme zorunda kalıyoruz 4 senedir ve bu niye artık normal karşılanıyor. Bunun üzerine biraz fikir yürütmek lazım.
Benfica kievi yenemez yav.lanetledim onlari1 olamiyorsak 3 olmak en iyisi. 2ci olursak muhtemel rakipler arasina barcelona da girecek gibi
Galatasarayin yenildiğinde değilde hocanin gittiginde yakacağım. Ben galatasarayin yenilmesini istemiyorum bu hocayla daha cok yenileceği diyorum. Bunu da anlamamazliktan geliyor çoğunluk.Kina yakarsin o zaman.Tovbe Tovbe
ikna oldum , insallah oynamaz gecen macta mabadini yirtmisti.