- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
süper final kadiköy 0-0Diagne kotu bile oynasa Halil ve Mostafa'ya gore forvette daha etkili bence.
Fenerbahce maçında kacan goller bugun kaçmıyor. 20 senedir şanslı oldugumuz hiçbir Fener maci hatırlamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
süper final kadiköy 0-0Diagne kotu bile oynasa Halil ve Mostafa'ya gore forvette daha etkili bence.
Fenerbahce maçında kacan goller bugun kaçmıyor. 20 senedir şanslı oldugumuz hiçbir Fener maci hatırlamıyorum.
İlk maçta olay çıkarmıştı.guendozi neden ıslıklanıyor beyler bi anlatın la
Orası öyle de reis nedense bu oyunu Türkiyede oynamıyoruz.
O dkya kadar Feg kalırsa bu maçı kaybederiz.Dakika 56'da Mostafa Diagne değişikliği
Dakika 66'da Halil Cicaldau
Dakika 75'de Feghouli Morutan
Son dkda Bartuğ Elmaz
Laf ettiğim herkes göt ediyor dedin diye. Geçtiğimiz günlerde bana da laf ettiğini anımsıyorum.Maçın heyecanıyla dönüş yapmadım, sen niye sağol cnm yazdın anlamsızca zurna spor
Hala vazgeçmemişler bugün de ilk 11e koymuş antrenörü.Takip etmedim, çok mu iyi oynuyor göndermezler mi?
Bu Gendouzi bize gelse taraftar yine aynı şekilde davranır mı?gendurzi ve beka beka ekibimize gelecek cok ıslıklamamak gerek
Masallah takima. Bu takim semeye dahada iyi olacaktir. Oynadikca alisiyorlar ve enfes oynamya basliyoruz. Bravo fatih terim ve bravo takim böyle devam
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiHoca dahil takım baya baya maç seçiyor.İlk yarı oynumuza Türkiye'den kimse dayanamaz