Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 28.465
- 9.145
- 1.813
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim skorumuz loko yu biraz hareketlendirir umarızBugün 3 farkla kazanırsak Lazio kazansa dahi liderlik için bizi 2 farkla yenmesi gerekiyor.
Halil'i forvet saymıyorum, söylediğin gibi ancak Milli Takım'daki rolde ikinci adam olur.Diagne çıkarsa Muhammed o da olmazsa Babel hatta Barış Alper de olur ama Halil olmaz.görmedigime adım kadar eminim halilin çok yoruldugunu düşündü o yüzden cagneyi oynattı haftasonu yine halille baslar
halilin oynaması dogru ama forvetın arkasında oynamalı 68 yaşındaki adam şunu 1 kez bile denemedi
Salla hocam heleAlla alla enteresan biraz fazla tepki gösteriyorlar o zaman
Önce bir bayağı yatıp diğer takımların yapacağı squid game izliyor.Gruplardan lider çıkan takımlar statü olarak hangi takımlar ile eslestiriliyor?
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bi kerede iyiydik mukemmeldik de ben adam,Takimi oveni dovmuyorlartopla çok rahat oynatmamak lazım
şans yanımızdaydı bir kaç pozisyonda. kaleden biraz daha uzakta tutmamız lazım herifleri.
Hangisi sıfır, hangisi sıfıriki sifir
yani 0-0
0-0Loko-lazio kaç kaç?
Halil'i forvet saymıyorum, söylediğin gibi ancak Milli Takım'daki rolde ikinci adam olur.Diagne çıkarsa Muhammed o da olmazsa Babel hatta Barış Alper de olur ama Halil olmaz.
Genduzi konusu da sana patladı,konu hakkındaki açıklamaları sen yapıyorsun nedenseSalla hocam hele
Keyfimize bakalım