AL 21/22 E Grubu M:5 | Galatasaray 4-2 Marsilya | MS | 25 Kasım

FB_IMG_1637869393536.webp

Boyle Varinda Allah belasini versin Keremi .pozisyonunda nasil hakemu uyarmadilar.

Ulan fener'e aynısını atacakken topa çocuk gibi vuran pva ya mı söveyim

Sezonun en iyi maçı olabilir hem oyun pozisyon ve tempo olarak.. 5 maç kaybetmedik ama liderlik garanti değil buda bizim şansımız işte ..

Ben hala net bir golcümüz olsa işin farklı yerlere gidecegini düşünüyorum.Bugün Diagne iyi oynadi evet oyuna harika katkı verdi.Ama bitiricilik konusunda yetersiz kaldı yine

Tebrikler. Onemli olan gruptan çıkmakti, 1. yada 2. olarak çıkmak o kadarda onemli degil. Eleneceksek iyi bir takıma elenelim.

Yediğimiz goldeki saçmalıkları geçersek eğer takımdan girenlerden vs bu zamana kadar ne beklesiysek o oldu.
Şu takım bariz maç seçiyor.

Biz nezaman rakip amatör dahi olsun bi kere bile rahat davrandık mı anında yiyoruz.millet bizim yaptığımız gibi bize karşı 10 kere rahat davransın 1 veya 2 tane atıyoruz.biz bikere yapsak o gol oluyor.maçın hakkı 5 hatta 6 idi

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tühh bee maci kacirdim. Bildiri geldi az önce. Is güc derken akildan uctu gitti.
Nasil gecti mac ? Kisa özet gecebilen varsa eyer ?

Allah Allah simdide cok pozisyon vermisiz .Gecen hafta fenerbahce bize pozisyona girmeden kazanirken biz tonla pozisyona girerken bunlara neden soylemiyordunuz.Dosttan cok dusmanar goruyorun.

İtalyanlar ve Ruslar büyük şike döndüğünü anlamakta zorlanmayız umarım.

Geri
Üst Alt