Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.669
- 29.109
- 2.993
Maçın adamı gol atamasa da king kong diagne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftar Marsilyanin aklini aldi.Ama Hakem maca ortak etti.Tühh bee maci kacirdim. Bildiri geldi az önce. Is güc derken akildan uctu gitti.
Nasil gecti mac ? Kisa özet gecebilen varsa eyer ?
Tek kelimeyle özetlemek gerekirseTühh bee maci kacirdim. Bildiri geldi az önce. Is güc derken akildan uctu gitti.
Nasil gecti mac ? Kisa özet gecebilen varsa eyer ?
normalde fazla önemli değildi ama bu yıl çok önemli ne yazıkki. zor rakipten kurtulmanın yanısıra bi tur bay geçiyoruzTebrikler. Onemli olan gruptan çıkmakti, 1. yada 2. olarak çıkmak o kadarda onemli degil. Eleneceksek iyi bir takıma elenelim.
Vardakilerin langırt sahası değil miydi o yaBen ip tv sandım onu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ruslar yüzünden liderlik garantilenmedi
Ismine hiç uymayan bir post attın renktaş.Tebrikler. Onemli olan gruptan çıkmakti, 1. yada 2. olarak çıkmak o kadarda onemli degil. Eleneceksek iyi bir takıma elenelim.
Sistemi anlamadan önce bende böyle düşündüm ama çok önemliymiş son 16 dan 1 level atlasak quarter final diyoruz harika bir adım olmaz mı.Tebrikler. Onemli olan gruptan çıkmakti, 1. yada 2. olarak çıkmak o kadarda onemli degil. Eleneceksek iyi bir takıma elenelim.
Aynı yerde devamAcil mac sonu aciklamalari hangi kanal veriyor?