⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:1 | Randers 1-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos | Star

Ligleri başlamış ve liderler. Yani maç bizim için yine zor geçecektir.

1628802951097.webp

deplasman record sakat...

bu sene de 2'de 2 ilen başlamışlar

bi de yarın oynuyolar lig maçlarını

biz pzt deplasmanda oynayıp perş denmark ??? sakat bir planlama daha itffden

Kıbrıs, Hirvatistan ve Sirbistan'in gerisindeyiz. Gercekten rezalet. Bu sene mutlaka puan kasmaliyiz

Eleyecegimize inaniyorum. Elenirsek Konferans liginde devam edecegiz. Hayirlisi diyelim. Kadro tercihim soyle olur. Kart cezalisi yok sanirim.

Muslera

Boey Luyindama Marcao PvA

Berkan Taylan

Kerem Emre K. Babel

Mostafa

Liglerine baya iyi baslamislar. 4 mac 3 g 1 b

Ciddiyim conference league gidersek bizim icin daha iyi olur. Bize acil avrupada puan lazim. Avrupa league takimlara baktim. Gruplar zor olacak gibi.

Ciddiyim conference league gidersek bizim icin daha iyi olur. Bize acil avrupada puan lazim. Avrupa league takimlara baktim. Gruplar zor olacak gibi.
Mantikli degil. Conference League kazanacak seviyede de degiliz. Oraya da Avrupa Liginden düsen takimlarin yaninda Tottenham, Roma gibi takimlarin olmasi bizim icin tek fark gelecek olan paralar olur ki Avrupa Ligi o konuda Conference League den cok daha iyi konumda. Sivas gecen sezon Gruplardan cikmamasina ragmen yaklasik 10 milyon Euro gelir elde etti.

Gercekci hedefimiz Avrupa Liginde gruplardan cikip 2-3 tur ilerlemek olmali. O da balli kura cekersek ancak olur.

Geri
Üst Alt