Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.558
- 14.392
- 2.463
Takım toparlandı biraz, ama daha önce Tromsö, Östersunds gibi saçmasapan İskandinav takımlarına karşı gösterdiğimiz performansı hatırlayınca zor bir maç olacağı kesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçın 8de olması çok güzel
7 olmaz anca servisten iniyorumKeşke 7 de olsaydı ama 8 de iyi
Bu ne yav??? Ne akbabası hoca çıldırdın mıMuslera
Yedlin Alpaslan Luyindama Pva
Taylan
Kerem Berkan Akbaba Kilinc
Mohammed
Trtspor’a göre muhtemel 11
Bence Orta sahada sol ayakli 3 oyuncu ile olmaz,Berkan oldugu sürece Kilinc ve akbaba Orta saha da oynamazlar bence kanatlarda olabilir
Yedlinden sonrasını okumadımMuslera
Yedlin Alpaslan Luyindama Pva
Taylan
Kerem Berkan Akbaba Kilinc
Mohammed
Trtspor’a göre muhtemel 11
Bence Orta sahada sol ayakli 3 oyuncu ile olmaz,Berkan oldugu sürece Kilinc ve akbaba Orta saha da oynamazlar bence kanatlarda olabilir
Bugün günlerden GALATASARAYEkli dosyayı görüntüle 135252
Allah korusun diyelim.Taylan Luyindama anlasmazligi sonucu bir gol yiyecegimizi düsünüyorum
Skor tahmini yapar mısın canım arkadaşım?Bu ne? Şekerlik içine çay mı doldurdun?
Su ilerdeki temposuz ve agir adamlardan kurtuldugumuz zaman .Tempolu ve genc bir takim olduk diyebilecegiz.Hadi Diagne gucli filan ordan kurtariyor ama Babe ve Fegten Kurtulmamiz lazim.Falcaoyu saymiyorum zaten oyle yada boyle gidecek .Ben böyle bir asimetrik diziliş bekliyorum.
Bebel ya da Feghouli yerine Kerem de oynayabilir ama zannetmem.
Forvet de değişebilir, kestiremedim..
Ekli dosyayı görüntüle 135226
Can Bey benim hakkimda birileri dedikodi yapsa hemen like veriyorsun ama genede ben senin postuna like attim.Bugün günlerden GALATASARAYEkli dosyayı görüntüle 135252