- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Akbaba işi bozdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence oynasın o kadar para veriyoruz bir şekilde kendini tekrar kanıtlaması lazım bu maçlarda iş yapmayacaksa sözleşme niye uzatıldıysa iş gelirAkbaba işi bozdu
Bence oynasın o kadar para veriyoruz bir şekilde kendini tekrar kanıtlaması lazım bu maçlarda iş yapmayacaksa sözleşme niye uzatıldıysa iş gelir![]()
Orası öyle kim bilir kaç para alıyordur önceki yönetim gitmeden sözleşmeyi imzaladı gitti ama imzalanmışsa da bence oynaması lazım bakarsın olumlu işler yapar olumsuz yaparsa da daha şiddetli eleştirilir en azından bir şekilde kazanırsak rotasyonda iş yapar.Boşa uzattık sözleşmesini
Randers gol atar oynayalımBegenmedim.
Önceki dönemlerde çok kötüydü bu haliyle bile baya güzel geliyor bence daha da iyi olacaktır Avrupa kulüplerini örnek almak lazım özellikle Milan filan bu işleri çok iyi yapıyor.bu olayı çok sevdim.ilk 11 paylaşımın üç dörttür çok güzel yapılıyor
kankamsinn♡Seni Bu yüzden çok seviyorum
epl de klüpler değilde yayıncı kuruluş ea sport oyunu gibi sunuyordu 11 leri sahaya dizilimleri felan aynı sesleri veriyorlardı ,hala veriyorlar mı bilmiyorum ama çok güzel oluyorduÖnceki dönemlerde çok kötüydü bu haliyle bile baya güzel geliyor bence daha da iyi olacaktır Avrupa kulüplerini örnek almak lazım özellikle Milan filan bu işleri çok iyi yapıyor.