⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:1 | Randers 1-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos | Star

Akbaba ilginç olmuş onun dışında tahmin edilen değişiklikler var. Babel ve Mohamed'i birlikte oynatmalıydık bence.

Boşa uzattık sözleşmesini
Orası öyle kim bilir kaç para alıyordur önceki yönetim gitmeden sözleşmeyi imzaladı gitti ama imzalanmışsa da bence oynaması lazım bakarsın olumlu işler yapar olumsuz yaparsa da daha şiddetli eleştirilir en azından bir şekilde kazanırsak rotasyonda iş yapar.

Emre Akbaba ve oyuna sonradan dahil olacak Arda Turan’ın golleriyle 0-2 galip geleceğiz.

bu olayı çok sevdim.ilk 11 paylaşımın üç dörttür çok güzel yapılıyor
Önceki dönemlerde çok kötüydü bu haliyle bile baya güzel geliyor bence daha da iyi olacaktır Avrupa kulüplerini örnek almak lazım özellikle Milan filan bu işleri çok iyi yapıyor.

bence tam 4-2-3-1 oynayacaz.bu defa keremle kılınç tam kanat oyuncusu gibi oynayacak emre akbaba mustafaya ve kanatlara hem yardımcı hemde sinsi golcü göreviyle oynayacak.elmander ve 10 no tarzı gibi düşünün ama elmander gibi dinamik oynamayacak klasik 10 no gibi olacak ama ceza sahası içi ve etrafında çok dolanacak.

Önceki dönemlerde çok kötüydü bu haliyle bile baya güzel geliyor bence daha da iyi olacaktır Avrupa kulüplerini örnek almak lazım özellikle Milan filan bu işleri çok iyi yapıyor.
epl de klüpler değilde yayıncı kuruluş ea sport oyunu gibi sunuyordu 11 leri sahaya dizilimleri felan aynı sesleri veriyorlardı ,hala veriyorlar mı bilmiyorum ama çok güzel oluyordu

Arda, Babel, Feghouli üçlüsüne baştan şerh koyduğumuza göre rotasyonlu kadro max. bu zaten belki bir tek Barış-Akbaba değişikliği Kılınç'ı ortaya atabilirdik.

Akbaba gol atar... O çocuk bir şekilde gol atıyor pozisyona giriyor. Yine o da kontratının mağduru bence.

Geri
Üst Alt