Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.180
- 12.938
- 2.658
Mosynin özgüveni yerde, nekadar oynamsini istesemde bugün degil.
Hatayi macinda oynamasi gerekiyordu.
Kendi sahamizda.
Hatayi macinda oynamasi gerekiyordu.
Kendi sahamizda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alanyadaki akbaba olsa bu maç fark oluştururdu ,çocuk bize geldi linderoth oldu çıktı.kalitesi var hemde bayaa var gol atabilen bi oyuncu ve cidden gol noktasını hissediyor yani durduğu yer aksiyon olan yer oluyor ama adam sakatlıktan çıkamadıki kendine gelsin terimde onu hep yanlış zamanda oynattı gibi.en tahammülsüz olduğumuz maçlarda onu görmek sinirleri zıplattı açıkçası.emre inşallah alanyadakinden daha iyisine dönerde hem yerli olarak hemde gs ye başarı anlamında faydası olurAkbaba gol atar... O çocuk bir şekilde gol atıyor pozisyona giriyor. Yine o da kontratının mağduru bence.
2 kez ayak kırılması zor. Yaşamadığımız için bilemiyoruz. Ben hep umutluyum ve başarılı olmasını da istiyorumalanyadaki akbaba olsa bu maç fark oluştururdu ,çocuk bize geldi linderoth oldu çıktı.kalitesi var hemde bayaa var gol atabilen bi oyuncu ve cidden gol noktasını hissediyor yani durduğu yer aksiyon olan yer oluyor ama adam sakatlıktan çıkamadıki kendine gelsin terimde onu hep yanlış zamanda oynattı gibi.en tahammülsüz olduğumuz maçlarda onu görmek sinirleri zıplattı açıkçası.emre inşallah alanyadakinden daha iyisine dönerde hem yerli olarak hemde gs ye başarı anlamında faydası olur
bende istiyorum karaktersizlik ettiğinide hiç görmedim.2 kez ayak kırılması zor. Yaşamadığımız için bilemiyoruz. Ben hep umutluyum ve başarılı olmasını da istiyorum
2 kez ayak kırılması zor. Yaşamadığımız için bilemiyoruz. Ben hep umutluyum ve başarılı olmasını da istiyorum
bende istiyorum karaktersizlik ettiğinide hiç görmedim.
randersın satılmayan kombinelerini 4 dkk da tüketmişler sanırım bizimkilerBizim taraftar girebiliyor mu ?