⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:1 | Randers 1-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos | Star

Takım fena değil lan, ne olsun istiyorsunuz?
Şu zamanda herhangi bir Türk takımını n, deplasmanda herhangi bir Nordic Denmark takımına karşı oyunu domine etmesini mi?

Türk futbolunun haddi bu.

O işler eskide kaldı reyis. Bu takım yeni yapilaniyor. Siz o 96-00 dönemini yaşasaydiniz ne yapardınız kim bilir. Bu tip ne takımlara oyun olarak ezilip, ne maçlar kaybetmiştik.

Denmark lig lideri ile deplasmanda berabere kalabilirsek ne mutlu bize
Milletin sitem ettiği şey oyunu domine edip edememek değil. 2 adım önüne pas atamayan sahada futbola dair doğru düzgün bir görüntü vermeyen, ışık vermeyen oyundan şikayet ediyorlar. Haklılar da. Aldığı topu, toplu oyunu doğru oynayamıyor takım. Sezonu dün açmadık, izleyenler bir şeyler görmek istiyor doğal olarak. Bu takımın yıllardır en büyük sorunu statik oyunu. Top bizdeyken orta saha ve hücumda pas opsiyonu olmak için iki adım sağa, sola adım atan bir tane futbolcu yok. Yakın markajda, baskıda bu kadar statik bir futbolla çıkamayız ki çıkamıyoruz da zaten. Rakip tempolu değil biz de tempolu değiliz, buna rağmen sürekli pas hatası yapıyoruz. Bunlar normal şeyler değil. Topu rakibe verip sadece bu doğruları yerine getirerek oynayan büyük takımlar var. Futbol böyle oynanıyor artık. Bunlara dair ufak da olsa ışık görmeyince de taraftar doğal olarak sitem ediyor. Giresunspor'a da böyle oynuyoruz Randers'a da. Giresun İskandinav şehri değil sonuçta.

Takımın en iyisi firavun.
Ayrıca yardımcı forvet oynamalı dediydik.
Hoca yok ki bunu görsün

Forvet hattimizin suan yas ortalaması 35 bucuk

Fatih hoca:Genc dinamik bir takim olacagiz

Geri
Üst Alt