⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:1 | Randers 1-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos | Star

O.e. kuşları ayırıyorum, onların zaten g.t içi çin biberi yemiş basurlu gibi yanıyor.

Senin b.ombok federasyonunun b.. b futbolunun, Danimarka liderine karşı yapabileceği max bu. O da GS'in Avrupa geçmişi hatrina.

Gayet de turu alacak topu oynadık. Alacağız da.

images (8).webp

Baris öldümü acaba ?
Neden oynamiyor 1,5 Mio €‘ya geldi !
Dur reis, Kerem tarifesi ona da uygulanacak zorunda kalırsak belki forma şansı bulur yerine oynayacak 3. 4. ihtimal kimse kalmazsa Barış forma şansı bulur

Zorla bişeyler yaparsa belki Kerem gibi oynamaya başlar o da

Gerçekçi olmak lazım. Bu takım ile avrupa ligine gitmemek daha mantıklı. Johnston.. randers.. bu tür takımlara bile bu kadar zorlanıyorsak hiç gereği yok macera aramaya. Kendi arka bahçemiz bize yeter hatta artar bile.

Bu takım lig bitiminde ilk 3'e giremez. Hatta ilk 5 çok iddialı gibi olacak ama, bir 5-6 hafta izlemek istiyorum.

Milletin sitem ettiği şey oyunu domine edip edememek değil. 2 adım önüne pas atamayan sahada futbola dair doğru düzgün bir görüntü vermeyen, ışık vermeyen oyundan şikayet ediyorlar. Haklılar da. Aldığı topu, toplu oyunu doğru oynayamıyor takım. Sezonu dün açmadık, izleyenler bir şeyler görmek istiyor doğal olarak. Bu takımın yıllardır en büyük sorunu statik oyunu. Top bizdeyken orta saha ve hücumda pas opsiyonu olmak için iki adım sağa, sola adım atan bir tane futbolcu yok. Yakın markajda, baskıda bu kadar statik bir futbolla çıkamayız ki çıkamıyoruz da zaten. Rakip tempolu değil biz de tempolu değiliz, buna rağmen sürekli pas hatası yapıyoruz. Bunlar normal şeyler değil. Topu rakibe verip sadece bu doğruları yerine getirerek oynayan büyük takımlar var. Futbol böyle oynanıyor artık. Bunlara dair ufak da olsa ışık görmeyince de taraftar doğal olarak sitem ediyor. Giresunspor'a da böyle oynuyoruz Randers'a da. Giresun İskandinav şehri değil sonuçta.
Delirdin mi, Giresun maçı 0-7 biterdi.

Geri
Üst Alt