⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:1 | Randers 1-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos | Star

trabzon bizi ezer geçer romaya karşı nası oynuyolar bişeyler değişmeli yoksa ligde bile zorlanır bu takım bu oyun

Kuruntu yapmak gibi olmasın da çünkü o takımı Terim kurmamıştı daha da önemlisi fiziksel yüklemeyi antrenmanları Fatih Terim yaptırmamıştı

İşte 1 sene filan sürdü o kadrodan bu günlere gelmemiz
Valla hic Terim Tudor olayini dusunmeden yazmistim. Ustte cevap verdigim terimci de buyuk ihtimal oyle dusunup atlamis. Takim da Gary gibi oyuncu yok. Hadi Fernando Gomis uc ornekler ama Gary gibisini de bulmak lazim. Hala agir vasita geri vites Babel oynuyor

Bizim takım kalitesi berbat mı? Karşıda Barça mı vardı? Karşı takım az beceri sahibi olsa en az 3 tane atarlardı.
Yav bırakın yalamayı. Hocanın arkasında değil daha çok önünde görünüyorsunuz.

İyi skor. Futbolcu başlıklarında, futbolculara kızmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Gerçekten hiçbir suçları yok. Ben artık buna inanıyorum. Gelişmiş, gelişmemiş, iyi/kötü oynamış veya küfür etmiş/saldırmış vs. hepsi boş.

Galatasarayımızın maçlarını izlemek, eskiden en büyük keyiflerimden biriydi; kazansak da kaybetsek de pek değişimezdi...Son 3 yıldır keyif aldığım maç sayısı iki elin parmaklarını geçmez. İzlediğim her maçta futboldan daha da soğuyorum; arada başka maçlar izlemesem tiksineceğim neredeyse...

Bıktım lan, hevesle bekledik.. akşam oldu, keş gibi maç. Hiçbirşey yok. Pozisyon yok, şut yok, gol yok, sistem yok, ruh yok. Bıktım usandım artık. Kerem kazara atmasa yenilmiştik.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Başımızdaki içi geçmiş ile daha çok eziyet çekeriz, bu işkenceyi bize izletmek için yıllık 3m alıyor bu içi geçmiş...

Hocası da futbolcusu da berbat bir takımız. Yeteneksizlik bir yana mental olarak da herkes bitik durumda. Daha sezonun ilk maçları ve biz çoktan havlu atmış havasındayız. İnanılmaz gerçekten.

Geri
Üst Alt