⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:2 | Galatasaray 2-1 Randers | MS | 26 Ağustos | Spor Smart

Emre akbaba vitaminsizi nasıl oluyor oyuna giriyor ya kritik bir maçta Türkiye kupası harici sahaya sokmam 1 dk oldu gireli pas atacak gücü kalmamış

Bu maç gol kaçırma rekoru kırmış olabiliriz.

9-1 bitecek maç, 2-1 bitti.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

İkinci yarıdan keyif aldım. Yenilsekte umrumda olmazdı. Genç çocukların nasıl çabaladığını bişeyler yapmaya calıstıgını gördüm. Uzun zaman sonra belkide 2000 lerin galatasarayı havasında bir maçtı. Kendimizi dev aynasında görmeyede gerek yok.

Neyse bitti gitti, grupta alayı var transferlerin yalnız bu barış başka birşey güç hız üst düzey pas orta gelişirse yıldız olur öylesine değil gerçek üst düzey yıldız olur

Çok gol kacirdik ama baya iyi oynadik uzun suredir zevkli bir mucadele izlememistim.

Mustafa bizi kafadan silmiş. O pası vermemesi takımı küçümsemesidir. Mısıra dehlenmesi lazım
Kafadan silmis ne demek? Cocuk Misirdan geldi Realden degil. 23 yasinda ve yedek kalmis, kendini kanitlamk istiyor gol atmak istiyor belli ki.

Ya bu mal güvenç kurtarın hala ne işi var yaa. Trabzona yazık pldu diyo mal. Adamlar iki maçta da yenilmiş 5 gol yemiş bunak herif

hocanın mustafaya yaptığı haksızlığın belgesi akbaba ve babeli oynattığından belli.yaw bu kadarda olmaz yaw.adamı son 5-6 dkk alıyorsun sahaya adam 10 dkk da anca ısınır maçta ,sen öyle bi bitirdin çocuğu gol atıp güven kazansın diye ısınmadığı halde risk alıp gol atmaya çalışıyor.

Geri
Üst Alt