⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:2 | Galatasaray 2-1 Randers | MS | 26 Ağustos | Spor Smart

Foxta boks anlatan eleman mı spiker? Kerem, senin gibi bir tırt için koca marcaoyu yakıyoruz.. Pire için yorgan yakıyoruz .. Yazık.. Babel uğruna BAY'ı yakıyoruz..

alpaslan ne ya her topa dalıyor
dalmasa gol yemeyecez
feguli babel koşmuyor
kerem bi garip takım savunmasına ztn katkısı 0
diğer herkes iyi kötü mücadele edior
bi de feguli babel fln biliyo ki sene içinde oynamıycaklar morutan ve cicaldou alınmışken
top rakipteyken de kabak çiçeği gibi kapanıp sonra açılmayı yapamıoz dinamik bi takım diyiliz
yine de ilk maç kadar rezil 1 tablo yok

3-4 gol atabilirdik baya gol vuruşu eksikliği yaşıyoruz tabi birazda şanssızlık var Diagne'nin şutunun direkten dönmesi gibi, Açıkçası yenilsekte çok üzülmeyeceğimi söylemiştim ve oynadığımız oyunu beğendim. Ama defansımız baya zayıf Luyindama-Alpaslan acayip sıkıntılı bir ikili. Elenirsek bile olumlu tarafından bakıyorum Konferans liginde tüm maçlarımızı kazanabiliriz gelen takviyelerle o yüzden rahatım açıkçası.

Abi sol.bek cIzgiye inse rahatlayacak bizi yoksa daraltiyoruz oyunu hucumda...yoksa feguli ve diagne iyiler bugun

pozisyon bilgisi nedir en basit avrupa takımı bile gösteriyor.. sahada yerleşim nedir ne değildir bizim antrenörler gidip eğitim alsınlar bir kere..savunma yap deseler bizim takıma 3 yer...

cok guzel bir lafimiz vardir bizim AT SAHIBINE GORE KISNER !!!

Hala x ile olmaz y ile olmaz, ulan bu x, y randersli topculardan da mı kötü ? Takımda sistem yok sistem , kenardaki torun seveceği yerde miras yiyor 3 senedir

Son paslarda sorunumuz var çünkü kagnı adamlarla oynuyoruz önde. Kere de acemi ve 3 günde 1 maçı kaldiracak durumda değil. Hatay ve bu maçta son pasları ve şutları yapsak en az 3 golle girersin devre arasına.

Onun için ileriye bitirici adamlar lazım ve 6 no lazım

ondan da önce daha doğru dizilis yaptıran hoca lazim

Geri
Üst Alt