⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:2 | Galatasaray 2-1 Randers | MS | 26 Ağustos | Spor Smart

Kendimce kadro yazıyorum ve rahat maç olur diyorum :emrah:

Sonra Hoca aklıma geliyor, biraz huzursuzlanıyorum :unsure:
Sonra Babel, Feghouli, Ömer ve Akbaba gibi isimler aklıma geliyor; iyice tadım kaçıyor :eek:

Sonra bir hatırlıyorum ki Arda sakat ve yeniden umutlanıyorum :hat:

Avrupa ligi geliri iyi ama Konferans liginde oynamamız çok iyi olur Avrupa karnesini düzeltirdik biraz, Avrupa ligindeki takımların çoğu CL ayarında.

Avrupa ligindeki galibiyete verilen para Konferansa göre daha yüksek ya.
Toplanan puanlar konusunda da var mı öyle bir fark?

Puan olarak fark yok bonuslar fark ediyor sadece ama Gs çıkıp Randers gibi takıma eleniyorsa bilerek konferansa gitmek için bile olsa kabul edilemez rakip kim olursa olsun çat çat oynuyacan uefa grupta 3.olsan bile elenmiyorsun ne de olsa konferansa düşüyon orda play off oynuyon bir zahmet grupta 1 takımı aşağı alalım.

kydyid1.png

Avrupa Ligi'nde galibiyet başına alınan para daha yüksek ama takımlara bakınca galibiyet alabilir miyiz emin olamadım.

Mus
Boey-luyi-alpaslan-pva
Taylan
Kerem-feg-berkan-barış/kılınç
Jagne

Bu maçta tedirginim açıkçası,rakip bi önceki gibi değildi ,bi önceki rakip sadece oyunumuzu bozmak için oynadı hücum dahi yapmadılar neredeyse o kadar kötünün kötüsü bi rakipten bile 2 maçtada gol yedik .randers ise kaçırdıklarını atsaydı cidden enaz 4 gol yemiştik ve şanslıydık shaktar gibi dürüst olmak lazım.bugün o şans yanımızda olmayabilir eğer aynı saçmalıkları yaparsak ki luyi alpaslan ve ayağı bi türlü geliştiremeyen muslera üçlüsü hatta rakibi küçümserde oynarsa pva dinamitlerimiz olabili aleyhimize.
Futbolda şaka olmaz,yani dünyanın her eyleminde futbol gibi ciddiye almadığın an cezanı allah verseydi eminim insanlarda kibir denen duygu şımarma diye bi duygu biterdi.
Ben tedirginim ,İNŞALLAH boş tedirginliktirde maçta ışık verecek gs oyunuyla beraber rahat bi galibiyet alırız

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt