Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.567
- 5.167
- 2.493
Feghouli kötümüydü hangi maçı izledin reis sen takımın en iyisi feghouliydi
Muhtemelen geçmişte gördüğü yorumlara göre yazmış. Maçı izlediğini sanmıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ekstradan o kadar sakar stoperlerimiz varki öğreten olsada bi faydası olmaz.Benfica macini izledik adamlar 60dk 10 kişi takim savunmasi yapip yemediler bizimkiler 5dk takim savunmasi yapamiyor çunku ogreten kimse yok.
Bu kadroda 6 tane 11 oyuncusu olacak belki 7 8 de olur. bitiricilik yok on tarafta pozisyona gir kacir adamlar 1 kere geldi attı goluUlan bu kadroyu biz lig için mi kurduk
First touchı çok zayıf. Böyle bi adamın hücumda etkili olması imkansız. Alt liglerde bu sırıtmaz ama bu seviyelerde yetersiz olduğu bariz belliVe top alırken kaptırmamayı
Van holt orta açsın diye sağ kanada 50 metre gitmesini isteyen kimse tebrik ediyorum
Makas açıldı diyor da sorun kendi.pozisyon bilgisi nedir en basit avrupa takımı bile gösteriyor.. sahada yerleşim nedir ne değildir bizim antrenörler gidip eğitim alsınlar bir kere..savunma yap deseler bizim takıma 3 yer...
marcao'nun hakli oldugu gözler önüne serildigi diyelim tavri dogru olmasa daKeremin koça bir balon olduğunu anladığımız maç oldu