⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:2 | Galatasaray 2-1 Randers | MS | 26 Ağustos | Spor Smart

hep birilerini boklamayı bırakmamız lazım gayet iyi oynadık bitiremedik

Bu sezon resmi maclarda en Iyi oyunumuzu oynuyoruz

Bitiricilik yine cok kötü oldugu icin skor üretemedik

Berkan ortasaha ...... ama hic bir isik goremedim bu elemenda.

Ayağında topu bu kadar geveleyen adamların arasında Cica'nın ehemmiyetini anlamıştır umarım herkes. Tekte oynamayı falan siliklik sanıyor bazı futbol cahilleri. Bir saniye bile önemli futbolda.
Babelin onu bombobomboş g.tunu kaleye donuyor mal. 1 tane doğru hareketi yok

Bu sene icin en iyi oynadigimiz ilk yari diyebilirim daha cok yolumuz var.
renktaş agresif oynuyor gibi görünüyoruz ama başı kesilmiş tavuk gibiyiz.topa ve takıma beyniyle hükmedecek soğukkanlı kalite adam yok.topu kapıyoruz kim nerde belli olmadığından yani makina düzeni olmadığından oyuncular bocalıyor ve tehlikeli yerde kaptırıyorlar ya da saçma sapan bi yere topu atıyorlar sırf ayaklarından çıksın diye.

benficaya psv ye felan bakıyorsun onuda geçtim şuan oynadığımız rakibe bakıyorsun kim nerde top onlardaysa belli ya da top bizdeyse kim nerde duracak belli.bizim pva orta sahada taylan solda berkan bakıyorsun bilmem ilerde herkes aklına estiği yerde takılıyor.

FT ile Avrupa hayal gibi

•quod erat demonstrandum•

Bal yapmayan arı gibi kerem diagne feghouli, birde kraliçe arımız var kıçını kaldıramayan babel. Mis gibi ileri hattı

Baskı var baskı güzel de, baskı babel yüzünden sonuç vermiyor. Anca sağa çek pas, sağa çek şut denemesi.. e pozisyona da giriyorsun, bari vur o kafayı sağa sola da rezil topuna rağmen şanın yürüsün. O da yok. Kolay kolay da eleştirmem kimseyi, babel taşırdı bardağı bende.

Taylan Berkan ortasahası neye göre taşımaz? Diagneyi bu maç ayrı tutuyorum diğer 3 top kaptırma cambazını taşıyan bütün yükü çeken adamlar ikisi. Neye göre taşımaz yani merak ediyorum? Adamların açık kapatmaktan adelesi atacak ama guardiola taraftarlar bepenmiyorlar

Geri
Üst Alt