⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:2 | Galatasaray 2-1 Randers | MS | 26 Ağustos | Spor Smart

Keşke

Olasın, Cicâldău ve Moruţan oynayabilseydi bu maçta.

bu babel denen herif 1 şut çekecek diye kaç 90 dakika heba edeceğiz yine. bukadar da futbol cahili olunmaz

Yok abi bütün keyfim kaçtı ya. Bizim sol leş. Daha bu takıma Morutan girince Kerem sola çekilince ainholtla ikisini düşünemiyorum bile. Acilen bunu görüp transfer sezonu bitmeden önlem almak lazım.
Kerem her maç bu kadar top kaybediyor. Bugün daha çok göze battı sadece. Marcaonun dayak harici haklı olduğu her geçen gün ortaya çıkıyor. Hoca bu olaydan sonra Keremin de kulağını çekmeli demiştim. Sadece Marcaoya kalmamalı ihale demiştim ama bakıyorum da pek de öyle olmamış gözüküyor. Biz Marcaonun yokkuğunu ararken Keremin bu şekilde sorumsuz futbolu taraftarı daha çok tahrik ediyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem’in tek bir üst düzey özelliği yok, 23erzincan’dan gelmiş adam için onyekuru fırsatını teptik.
Takımın en iyi oyuncusundan dayak yeyip kadro dışı bırakması da cabası

Beyler durarak futbol oynandığını nerde gördünüz? Ben hayatımda bu mal kadar salak biy oyuncu görmedim.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

renktaş agresif oynuyor gibi görünüyoruz ama başı kesilmiş tavuk gibiyiz.topa ve takıma beyniyle hükmedecek soğukkanlı kalite adam yok.topu kapıyoruz kim nerde belli olmadığından yani makina düzeni olmadığından oyuncular bocalıyor ve tehlikeli yerde kaptırıyorlar ya da saçma sapan bi yere topu atıyorlar sırf ayaklarından çıksın diye.

benficaya psv ye felan bakıyorsun onuda geçtim şuan oynadığımız rakibe bakıyorsun kim nerde top onlardaysa belli ya da top bizdeyse kim nerde duracak belli.bizim pva orta sahada taylan solda berkan bakıyorsun bilmem ilerde herkes aklına estiği yerde takılıyor.
Dediginiz cok dogru kimse nerede duracagini bilmiyor. Bunu asmak icin ilk 11 de 9 oyuncunun degisilmez sekilde surekli oynamasi lazim. Bunun icinde en az 2 ay zaman lazim.

Mustafa ve Emre Kılınç mutlaka girmeli. Kerem ve babel cikmali. 4 4 2ye dönmek lazım.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim en büyük sorunumuz

Hız Hız Hız...

3. BÖLGEYE COK YAVAŞ çıkıyoruz.

Yan pas yan pas ileriye yine yan pas...

Nerde defansın arkasına deparlar ve paslar ?!??!?!

Geri
Üst Alt