Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi şut çekti, beli dönmedi
Döndürebilse gol zaten. Vücudu izin vermiyor
Kadroyu Babel yapsa bile kendini 11’e yazmaz.
Dediginiz cok dogru kimse nerede duracagini bilmiyor. Bunu asmak icin ilk 11 de 9 oyuncunun degisilmez sekilde surekli oynamasi lazim. Bunun icinde en az 2 ay zaman lazim.renktaş agresif oynuyor gibi görünüyoruz ama başı kesilmiş tavuk gibiyiz.topa ve takıma beyniyle hükmedecek soğukkanlı kalite adam yok.topu kapıyoruz kim nerde belli olmadığından yani makina düzeni olmadığından oyuncular bocalıyor ve tehlikeli yerde kaptırıyorlar ya da saçma sapan bi yere topu atıyorlar sırf ayaklarından çıksın diye.
benficaya psv ye felan bakıyorsun onuda geçtim şuan oynadığımız rakibe bakıyorsun kim nerde top onlardaysa belli ya da top bizdeyse kim nerde duracak belli.bizim pva orta sahada taylan solda berkan bakıyorsun bilmem ilerde herkes aklına estiği yerde takılıyor.
Ben bunu ilk gunden beri soyluyorum gecen senede 6 numara yoktu ilk transfer oraya lazimdi sacma sapan adamlara para gomduler halen yokJosef gibi Melo gibi Fernando gibi bir adam şart oğlu şart. Berkan Taylan ortasahası bizi taşımaz
Bunlari daha 23 yaşında öğrenecekse yol verelim, 16lik çocuğa öğretelim bari.Kereme pas öğretmek, şut çekmeyi öğretmek, koşarken kafayı kaldırmasını öğretmek vs. vs. lazım