Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bozulmuş olabilir.xg falan paylaşın keyfimiz yerine gelsin
düz gidecek bir şey yok ki ilk yarıda da gayet iyi oynadık 2. yarıda daTakımın sahaya geç çıkmasının sebebi kesinlikle içeride yedikleri zılgıttır. Terim ana avrat düz gidiyordu sanırım devre arası...
akbaba denen adamı bir daha ilk yedeklerde dahi görmek istemiyorum.
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onlarla atarız renktaş hatta 3 e 11 yakalsak gene atarızMessi-Neymar-Mbappe 3 lüsüyle bile oynasak 3 e 1 yakaladığımız pozisyonları yine atamayız. Kronik sorunumuz.
SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1996*2000 kadrosunu bir incele istersen renkdaş.barış alper
kerem
taylan
berkan
cicaldau
morutan
nelson
boey
mustafa muhammed
işte GENÇLİK
gedson ve halil de gelirse önümüzdeki yılların takımını kurmuş oluyoruz. sanırım tarihimizde ilk defa böyle bir proje hayata geçiriliyor.
Arakadan gelen defans oyuncusu kapatmadan atsa 4 kisi var mac 3-1 degildi. Elensek ne olacaktı.2 defans oyuncusu pas yollarını kapattı çok saçma bir tercih değildi
O paraya bu perfomans yetmez. Ben kabul etmiyorum!!+ feghouli!
Lütfen o pozisyonu tekrar izler misin o arkadaki 3 oyuncu da boşa çıkmıyor önlerinde adam varCagne egositlik yapmadı. Mustafa pas atmaliydi. Mustafa hatalı bu konuda
boşver reis bir önceki maç daha Barış'a fazlasını tepki gösterdimohamedi bitirdin terim bravo sana. o nasıl bir tepki vermedir?
Çok rahat geçmişizdir Ciguli bile götünden soluyorduKoşu mesafemizi merak ettim. 115km yi geçtik sanki
At gibisineyvallah
Luyi de fena değildiBugunun iyileri boey, cagne, bay, alpaslan