Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 27.904
- 11.752
- 1.993
Haftalarca 85. Dakika da oyuna alırsan adami o da o pozisyonda pas vermek yerine kaleye çeker şutunu. Zaten orada yapması mantıklı olan da oydu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tempoya oynan futbola bisey soylemeyin ama en ufak biseude hocaya sallayin.Kotu oynadigimiz zaman deli gibi elestiriyorsunuz Bugun cok iyi oynadik rakip kotuydu filan demeyin rakip fizik kondisyon bakimindan cok iyiydi ona ragmen ezdik 2. Yari çabolari.Terim şu aytaçı niye aldın ya beş para etmez oynadığı futbol, bıkmadın mı bu tür transferlerden
İşte bu postu 50 kere okuyun Mostafa düşmanları, 50 yermez 5000 kere okuyun. + üzerine bide covid oldu. Fransadan bir dünya talibi var APTAL mı bu takımlar, sizin padişahınız Diagneye kim talip kim küme düşen takım bile geri almadı. İnanamıyorum yahu inanamıyorum. Garibim oyuna giriyor ona pas atacak adam Aytaç ve Akbaba .. azıcık insaflı olun insafffYok bence iyi adam. Geçen sene geldiğinde iyiydi. Ama sonra sakatlık sonrası çöktü adam. Bu sene iyi girer diyordum bu sefer de ilk hazırlık maçında Dinamo karşısında sakatlandı. Sakatlıklar yine çok fena vurdu bizi. Yani nasıl olacak bilemiyorum ama umarım geldiği zamanki performansına döner.
Sayın terim cagne dünya kaçırdı bu tepkiyi ona da gösterseydin ya Mustafa kaçırınca yırtınıyorsun da cagne de 3 tane net kaçırdı
Tek tek mi etsin canlı yayında ? Onu sordular söyledi. Mustafa da oynayacak kendine gelince sabır edin. Bay içinde bitirdi diyordunuz kerem içinde aynısını dediniz. Herşey zamanla oturacak ama biten birşey yok yeter ki destek tam destek yedekten girenede çıkan adamadane suçu var renktaş ne suçu var.oynattığı adamlar ronaldo messi olduda mustafa mı göze batıyor.adam leblebi gibi gol atan adamdır.terimin istediğini digne babel akbabalar yerine getiriyormu ki mustafa günah keçisi olmuş.bu adam oynatılmalı bu adamı kendine getirmeli bu adam geldiğinde neyse şimdide odur.adamı tehdit ediyor bonservis almam felan filan.ardayı ömeri akbabayı babeli niye tehdit etmedi geçen seneden beridir?
Akdeniz olimpiyat oyunlarının gençleri ile1996*2000 kadrosunu bir incele istersen renkdaş.
Ancak daha böyle son 5 10 dakika girer zaten futbol sakatlıklardan sonra bıraktı akbabayi yazık oldu kariyerineKimse girmesin 10 kişi oynayalım daha iyi. Ben hayatımda bu kadar bitik bir futbolcu görmedim.
osurtmuşuz diye yorumladımdirekler kaleyi bulan sayılmıyor. onları da hesaba kasaba katarsak 14 etkili şut. hücumsaray
![]()
İlk defa mı yedek kalan santraforun bencillik yaptığına şahit oldunuz?Mustafa bizi kafadan silmiş. O pası vermemesi takımı küçümsemesidir. Mısıra dehlenmesi lazım