⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:2 | Galatasaray 2-1 Randers | MS | 26 Ağustos | Spor Smart

Terim şu aytaçı niye aldın ya beş para etmez oynadığı futbol, bıkmadın mı bu tür transferlerden
Tempoya oynan futbola bisey soylemeyin ama en ufak biseude hocaya sallayin.Kotu oynadigimiz zaman deli gibi elestiriyorsunuz Bugun cok iyi oynadik rakip kotuydu filan demeyin rakip fizik kondisyon bakimindan cok iyiydi ona ragmen ezdik 2. Yari çabolari.

Babel Akbaba lütfen kendi isteğinize oynamayin. yoksa öyle böyle oyuna giriyorsunuz

Vasat bile olmayan bir takıma karşı biraz mücadele ettik diye herkes ne kadar mutlu. İlginç. Yani mutlu olmak da elbette sakınca yok keşke hep olsak ama seviye üzücü. Takım herhangi bir şey sunmuyor hala ortada bir oyun yok bireysel performanslara bağlı adamın biri çıkıp kafasına göre bir şeyler yapmadığı sürece yokuz.

direkler kaleyi bulan sayılmıyor. onları da hesaba kasaba katarsak 14 etkili şut. hücumsaray

E9vgTTKX0AcmU6L

Yok bence iyi adam. Geçen sene geldiğinde iyiydi. Ama sonra sakatlık sonrası çöktü adam. Bu sene iyi girer diyordum bu sefer de ilk hazırlık maçında Dinamo karşısında sakatlandı. Sakatlıklar yine çok fena vurdu bizi. Yani nasıl olacak bilemiyorum ama umarım geldiği zamanki performansına döner.
İşte bu postu 50 kere okuyun Mostafa düşmanları, 50 yermez 5000 kere okuyun. + üzerine bide covid oldu. Fransadan bir dünya talibi var APTAL mı bu takımlar, sizin padişahınız Diagneye kim talip kim küme düşen takım bile geri almadı. İnanamıyorum yahu inanamıyorum. Garibim oyuna giriyor ona pas atacak adam Aytaç ve Akbaba .. azıcık insaflı olun insafff

Vasat bile olmayan bir takıma karşı biraz mücadele ettik diye herkes ne kadar mutlu. İlginç. Yani mutlu olmak da elbette sakınca yok keşke hep olsak ama seviye üzücü. Takım herhangi bir şey sunmuyor hala ortada bir oyun yok bireysel performanslara bağlı adamın biri çıkıp kafasına göre bir şeyler yapmadığı sürece yokuz.

ne suçu var renktaş ne suçu var.oynattığı adamlar ronaldo messi olduda mustafa mı göze batıyor.adam leblebi gibi gol atan adamdır.terimin istediğini digne babel akbabalar yerine getiriyormu ki mustafa günah keçisi olmuş.bu adam oynatılmalı bu adamı kendine getirmeli bu adam geldiğinde neyse şimdide odur.adamı tehdit ediyor bonservis almam felan filan.ardayı ömeri akbabayı babeli niye tehdit etmedi geçen seneden beridir?
Tek tek mi etsin canlı yayında ? Onu sordular söyledi. Mustafa da oynayacak kendine gelince sabır edin. Bay içinde bitirdi diyordunuz kerem içinde aynısını dediniz. Herşey zamanla oturacak ama biten birşey yok yeter ki destek tam destek yedekten girenede çıkan adamada

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Millet yine Mo’ya sallamış. Adamın bi pozisyonu var, tamam pas atsa muhtemelen gol olurdu. Ama forvet olarak anlıyabılıyorum, gol atmak istiyor. Diagne kaç pozisyon kaçırdı, Terim’in bu kadar sinirlendiğini görmedim. Momo kaçırdı diye bu kadar abartılı reaksiyon gereksiz.

Diagne’ye üzüldüm, bugün en az 1 golü haketmişti ama hızlı toparlar

Mustafa’ya da üzüldüm, o da atıp moral kazanabilirdi ama formayı alırım diye çaprazdan şut tercih etti
Takım 4-1’ken sakince ortaya verip asisti yapmalıydı

Olsun, bunlar güzel, ikisine de çok ihtiyacımız olacak, ikisi de hemen toparlayacaktır

Geri
Üst Alt