⚽ AL 21/22 Son 16 M:1 | Barcelona 0-0 Galatasaray | MS | 10 Mart

Bu takima inanin dedik!!! Helal olsun hepsineee helal .

Torrent bu maçta büyük iş çıkardı

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demek ki sorun kadroda degil oyun sistemindeymis. Sen iki tane takoz orta sahayla tiki taka oynamaya calisirsan olmazmis demekki.

Halbuki topu rakibe verip defansida geride kurup rakibin acilmasini beklersek daha basarili olurmusuz.

Acilmayan rakibe karsida mohammed gomis ikilisi ile 4-4-2 donup doldur bosalt ile pas oyunundan daha fazla pozisyon bulurmusuz

vallahi billahi anlamıyorum... öncelikle avrupa deplasmanlarında gol yemememiz tesadüf olmadığı kanıtlandı... öne geçtiğimiz bir sürü maçta nasıl beceriyoruz bu kadar kolay yenilmeyi

Deplasman golü kuralının kalkması da iyi oldu. Sami Yen'de diyelim ki dakika 5'te saçma sapan bir gol yedik yine de umutlar devam eder. Real Madrid maçında deplasman kuralı saçmalığı olmasaydı son 20 dakikada yanardı ortalık.

Ekibimiz mükemmel bir maç çıkardı. Şu deplasmandan gol yemeden çıkmak mucize.

Maçın adımı Van Anholt'tu bence. Çok iyi çalışmış Troure'yi yapması gerekeni sonuna kadar yaptı
En önemlisi de maçın içinde çok konsantre olmasıydı.Ömer olsa çok iyi oynar bir ara dalar adamı kaçırirdi.Bu kadroyla müthiş skor, orta saha da alsaymisiz (Pulgar'i yok sayıyorum) hücuma da çıkarmisiz.Torrent ve ekibini kutluyorum.

Skor çok güzel hiç şüphesiz.
Ancak tekrar anlıyoruz ki;
Bu takımda aklı olan aklıyla oynayan hiç adam yok, kondisyon yok, yetenek zaten hiç yok.

Umutlanmayın diye söylüyorum, bugün Barça karşısında aklını kullanan biraz yetenekli bir orta Avrupa takımı galip gelirdi.

Yine de tebrikler aslanım.

Geri
Üst Alt