⚽ AL 21/22 Son 16 M:1 | Barcelona 0-0 Galatasaray | MS | 10 Mart

Ligde her mac boyle oynamaliyiz. Rakip kim olursa olsun. Kadro buna cok musait. Bu sistemle oynarsak cok az mac kaybederiz. O sacma possession olaylari filan bos isler. Birak karsi takim ugrassin. Sen bir iki pozisyon ile fisi cek. Alan kapatmada filan baya iyi takim.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
bence de. Bu kadroyla ligde galibiyete oynamanın ters teptigini artık anlamak lazım.

Gelelim Avrupa da niye böyle Türkiye de niye böyle sorusunun cevabına. Türkiye de büyük takımsın gol atmak zorundasın ve açılmak zorundasın. Ancak Avrupa da durum böyle değil. Çapını bilerek defansif olarak full konsantre oynuyorsun. Doğal olarak da Avrupa da oynadığın bu oyun başarılı geliyor. Bu oyunu bir lig maçında oynasak 70 e 30 gibi bir topla oynama yüzdesi olsa söveriz. Düşünün ki hafta sonu bjk maçında bu oyun oldu ve bu şekilde bitti. Yerden yere vururuz takımı.

Avrupa da olması gereken tam da bu. Rakibe göre nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. 3 direğin arasından geçen tek top da bizimkiydi. Ne yazık ki çok küçük bir farkla ofsayt oldu. Bu akşam 1 2 kişi dışında takım çok iyiydi. Berkan ve Taylan a da sallamayacağım bu akşam. Kapasitelerini göre defansif olarak iyi iş çıkardılar ama hepsi o. Hatta Taylan ın bir iki Kerem e uzun pası da gayet güzeldi.

Samiyen de ne olur hiç bilmiyorum. Sağlam durursak arada bir gol atıp geçeriz turu. Devre arasında da aynı şeyi söyledim az kalsın oluyordu da.

ahh ulan penanin boyu 10 cm uzun olsa bambaska olucati . gecen konya macini sirf kisa boyunun yuzunden kaybettik resmen

skor üreten oyuncu sayisi cok az bizde. gol atamiyoruz. hücumda etkisiz olmamiza ragmen %70-80 topla fln oynamaya calisiyoruz. bunu yapmasak ligde en kötü 3.sirada olurduk simdi. dandirik goller yedik hep
fatih hocaya bu possesion futbolu takıntısı bulaştığından beridir beli doğrultamadık. ünal aysal döneminde daha dikine bi futbol oynuyorduk. semih dany muslera paslaşmalarıyla geçmiyordu maçın yarısı

Yalnız maç bayınca o kadar sıkmışım ki kendimi maç sonu ertemin laflar gözlerimi doldurdu. Kendime sövdüm sıvacı ertemin sözleri etkilediği için

Bugün Barça karşısında galibiyete oynayan herhangi bir takım -bizim seviyelerimizde ki- 3-4 yerdi bence.
Kesinlikle katılmıyorum. Barça rezalet oynadı. Ayağında 30 saniye, tekrar ediyorum 30 saniye top tutamayan kaç tane Avrupa takımı kaldı ona da bakmak lazım. Top sadece benim ayağımdan çıksın diye gelişigüzel vurup tenis topu gibi geri döneceğini bilemeyen kaç tane futbolcu var onu da araştırmak lazım.
Tekrar ediyorum inanılmaz bir skor oldu çok da sevindim. Ama 40 yıllık futbol seyircisi olarak bu kadar akilsiz ve yeteneksiz bir kadro görmedim ben kusura bakma.

Lig diyip durmayın
Ligde böyle top mu oynanır
Oynanır luçe gibi
Teneke bağlayıp göndeririz işte

Geri
Üst Alt