⚽ AL 21/22 Son 16 M:1 | Barcelona 0-0 Galatasaray | MS | 10 Mart

C012341F-A7B3-4160-803A-39C4B3111E06.webp

Yahu futbolcular mac seciyor vs deniyor genelde de tr deki hakemlerin yaptiklarinida unutuyorsunuz. Bu ulkede biz 3 rize maci kazandik hakkimizla. 3 hakemide infaz ettiler.

O kadar umutsuzdum ki maçı izlemeyecektim @Furkan Korkmaz reisin verdiği hesap yüzünden izleyeyim dedim ..Sezonun muhtemelen en haz aldığım 90 dakikasidr beni bu zevke ulaştırdığı için teşekkürlerimi iletiyorum

O kadar umutsuzdum ki maçı izlemeyecektim @Furkan Korkmaz reisin verdiği hesap yüzünden izleyeyim dedim ..Sezonun muhtemelen en haz aldığım 90 dakikasidr beni bu zevke ulaştırdığı için teşekkürlerimi iletiyorum
acur haftayada ücretsiz üyelik verirse cimbomlu acur olur artık.

Yazdıklarına şunu eklemek gerekirse, Türkiye'de oyun çok duruyor. Bu aralarda konsantrasyon kaybı bile yaşarız. Türk ligindeki oyun anlasiyi ile mecburen dominand oyun oynamamız lazım. Ayrica ligde taraftarımız bu şekilde oynamamizi üst sıralarda olsak bile yuhlardi.
öne geçtiğimizde bunu yapmalıydık en azindan. kici kırık takımlar saçma goller atıyorlar bize

Yigit kamkim sosyal medyayi esir almis nere baksam reiz orada

bu arada "messi olaydıda izleyeydik" diyen arkadaşlara kısmen katılıyordum ama dün inanılmaz fark ederdi

keza real madrid ile olan eşleşmelerimizde hep Ronaldo bize sahamızdaki maçlarda sorun olmuştu (ofsayttan gol dahil - drogbanın topuk çaktığı maçta)

iyiki yok :D

Son zamanlarda unutulmaz maçlar arasına yazdırdı kendini. Çok eskiye gitmeden ;

Manu (1-0) İç saha
Juventus (2-2 ve 1-0)
Real Madrid (3-1) İç saha
Chelsea (1-1) İç saha
Marsilya (4-2) İç saha
Barcelona (0-0 ve x-x) İç saha :money:

Geri
Üst Alt