⚽ AL 21/22 Son 16 M:1 | Barcelona 0-0 Galatasaray | MS | 10 Mart

Kaleye otobüs çekmekten başka çare yok mourinhonun interde yaptığı gibi pres yapmaya filanda gerek yok zaten beceremiyoruz bi ton boşluk veriyoruz sonra arkada verelim topu %90 oynasınlar gerçi vermesekde oynarlar malum dibindeki adama pas atamayan yeteneksizler var takımda

Bu macta 6-4-0 oynamaliyiz 0-0 a yatalim.

Başımızdaki herif yüzünden bir gram umut yok, yoksa Lazioyla Marsilyali gruptan 1.ci çıkan takım Barcaya karşı bile şansı olurdu.

Barcelona en azından bir Bayern kadar gaddar ve acımasız değildir diye ümit ediyorum. Onlar olsa 6 tane garanti yerdik ama bunlar 3:0/4:0'dan sonra laylaylom takılmaya başlar ve tribünler oley çeker falan.

Skor tahminim Barcelona 4-1 Galatasaray (Rahminden ziyade temenni de diyebiliriz).

Ulan maci kafamda dahi oynayamiyorum. Topla oynama yuzdesini merak ediyorum.
Tek umut rotasyon yapmalari

Kimin ne dediginin bir önemi yok,benim ne yazacağımin da.nasil olsa ruyamda ne goruyosam onu yasiyoruz.bakalim simdi yasayabilecez mi,yoksa bilincaltim öyle istediği icin mi gördüm o ruyalari.cunku bu mactada,ikinci mactada yenilmeyi bırak,gol yememizi bile istemiyorum

Sali ve carsamba 23.00 te baslayan maçlarda deplasman takimlarinin alacagi sonuçlar bir ipucu verir ama gruptaki maclarda nasil odaklandıysak,nasil oynadıysak öyle olmaliyiz yine.benim iki mactanda ümidim var

Barcelona en azından bir Bayern kadar gaddar ve acımasız değildir diye ümit ediyorum. Onlar olsa 6 tane garanti yerdik ama bunlar 3:0/4:0'dan sonra laylaylom takılmaya başlar ve tribünler oley çeker falan.

Skor tahminim Barcelona 4-1 Galatasaray (Rahminden ziyade temenni de diyebiliriz).
Fazla iyi niyetlisin kanks

çok kötü itibar kaybına sebebiyet verebilecek yakın tarihimizin en tehlikeli maçı. 11 kişi defans yapıp mümkün olan en az hasarla atlatılması gereken maç

O degilde düsün bi 0-0 kopariz sonra ttada 50binin önünde tur atlaycaz ne gülerim

Realist bakış açısıyla baktığım maç.
Eğer azıcık iyi olsaydık prestij de diyebilirdim. Ya da oyuncu pazarlama açısından gayet de fırsat göreceğim bir vitrin maçı da. Yine de böyle kötü sezonda altını çize çize diyorum lider çıkmak bir başarı. Keşke bu çizgide gidebilseydik ama ligdeki durum maalesef burayı da etkileyecek. Yine de bir iki hırslı isim görebiliriz. Kerem ve Marcao en azından bunun için çabalasa iyi olur, satış yapmamız açısından.

Geri
Üst Alt