⚽ AL 21/22 Son 16 M:1 | Barcelona 0-0 Galatasaray | MS | 10 Mart

Kafalarının konya maçında olduğunu sanmıyorum.barca maçı için konya maçını astıklarını düşünüyorum,yoksa öyle bi oyun oynamazlardı.haa konu gs gibi büyük bi takımın oyuncuları bunu yapmaz olayına girersek bu doğrudur,gs oyuncusu her maça değerli bakmalı ve aynı işi yapmalı.malesef konya maçında sakatlanmayalım kendimizi zorlamayalım diye çıktılar sahaya

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hadi konya maçı senin dediğin olsun. Önceki 30 maça ne demeli. Yav bırakalım bu işleri renktaş.

Basın toplantısı özet
IMG_20220309_194940.webp

İyice değişik sesler çıkarmaya başladı bu adamın tercümanı niye sürekli değişiyor onu da anlamıyorum şu lig maçlarındaki adam niye gitmiş de bu çeviriyor mesela kulüp her yerden dökülüyor yav.
kapattım. Uzaktan öğretim ile tercüman olmuş

Mikrofona oflayıp hohlamayı bırak tercüman kardeş

Çevirmen nasıl bir insan ağzının içindeki tüm sesleri duydum ama tek bir cümleyi tam çeviremedi. Yapacağınız işe sizin...

Hadi konya maçı senin dediğin olsun. Önceki 30 maça ne demeli. Yav bırakalım bu işleri renktaş.

Renktaş adam ilk geldiğinde 7 günde hem mental hem kondisyon olarak bitik bi takımla 3 maça çıktı antrenman dahi doğru düzgün yaptıramadı,bunları bi defa kenara at.ondan sonra başlıyor torentin doneleri.alanya maçı deplasmanında kaybetmedi ikinci yarı kötü oynadık ama hala o kondisyon ve mental çöküntü vardı,sonra kayseri maçı oynandı ki kayseri son dönemlerde en iyi oynayan ekiplerin başında geliyor nerdeyse bence elimizden kaçırdık sonra göztepe gibi canını dişine takacak durumda oynamak zorunda olan puan tablosundaki sıralaması yüzünden ki ligte en zor maçlar küme hattı takımlarıyla helede depte oynamaktır ve son bölümde sağlam baskıyla aldık ,içerdede öyle bir pozisyon dışında rizeye şans vermeden iki saçma gol yedik ama gene basıp aldık maçı,konya maçı kesinlikle oyuncuların barca maçı için astığı maçtır.

Benim demek istediğim torentin daha yeni başlıyor vermişsseki verdiğine inanıyorum emeklerinin karşılığı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pena
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Pulgar Taylan
Morutan Berkan Kerem
Feghouli

maç hangi kanalda? yarın yanlışlıkla o kanalı açmayım

edit: exxenmiş.

Geri
Üst Alt