⚽ AL 21/22 Son 16 M:1 | Barcelona 0-0 Galatasaray | MS | 10 Mart

Bu kimi çalıştırdığının farkında değil. Uyuz oldum.

Bunun gibi açıklamalarda tercüman kısmına anormal iş düşüyor . "Hep barça gibi takımlarla bu seviyede olması alışkanlık olmalı" gibide demiş olabilir. İspanyolca ingilizce kadar net dil değil kanımca. çok üstünde durmuyorum.

Hataları tabiiki var ama saf temiz bir adam bana göre - yanlış anlaşılacak bir şey demiş olduğunu düşünmüyorum pek.

Kimi çalıştırıyor?

Avrupa’da takımıyla, taraftarıyla ismini duyurmuş bir kulübü. Son yıllarda geride kalmış olmamız, bir geleneğimiz olmadığı anlamına gelmez. 90’lardan beri Ali Sami Yen’inden Hell diye bahsedilen, geçmişte yaşadığı başarılarla Avrupa’da en başarılı Türk kulübüne gelenek aşılamasına gerek yok. Bu kulüp en kötü döneminde Avrupa’da lider tamamlıyorsa üstelik.

Avrupa’da takımıyla, taraftarıyla ismini duyurmuş bir kulübü. Son yıllarda geride kalmış olmamız, bir geleneğimiz olmadığı anlamına gelmez. 90’lardan beri Ali Sami Yen’inden Hell diye bahsedilen, geçmişte yaşadığı başarılarla Avrupa’da en başarılı Türk kulübüne gelenek aşılamasına gerek yok. Bu kulüp en kötü döneminde Avrupa’da lider tamamlıyorsa üstelik.
Meşhur sunumu yapan Alp Özgen miydi pankartı okuyan,onun gibi anlatmışsınız.Düşüncelerinize,kaleminize sağlık.

İspanyol lobisinin önüne VAR bile geçemiyor maalesef ki. Zamanında az katletmediler bizi Real ve Barça maçlarında.

Geri
Üst Alt