⚽ AL 21/22 Son 16 M:1 | Barcelona 0-0 Galatasaray | MS | 10 Mart

Kovulma sürecini hızlandıran bir skorun çıkması çok olası

Drogba'nın Chelsea deplasmanı satışı sonrası bu hocada aynısını yapabilirdi diyeceğim ama kapasitesi belli zaten yapsa ne olur yapmasa ne olur

Kovulma sürecini hızlandıran bir skorun çıkması çok olası

Drogba'nın Chelsea deplasmanı satışı sonrası bu hocada aynısını yapabilirdi diyeceğim ama kapasitesi belli zaten yapsa ne olur yapmasa ne olur

Frikiği pankartina attığı anı hatırladım şimdi. Dalga geçer gibi

inna lillahi ve inna ileyhi raciun

Avrupa’da takımıyla, taraftarıyla ismini duyurmuş bir kulübü. Son yıllarda geride kalmış olmamız, bir geleneğimiz olmadığı anlamına gelmez. 90’lardan beri Ali Sami Yen’inden Hell diye bahsedilen, geçmişte yaşadığı başarılarla Avrupa’da en başarılı Türk kulübüne gelenek aşılamasına gerek yok. Bu kulüp en kötü döneminde Avrupa’da lider tamamlıyorsa üstelik.
Bu değerlendirmen bu ülke sınırları içinde geçerli. Avrupa'da bahsettiğin düzeyde bir süksemiz yok.

Ben enazından yenilmeyeceğimize gerçekten inanıyorum,İNŞALLAH doğru hissettiriyordur ALLAH.forumda gs li ve düşmanlar okuyunca bu neyin kafası diyebilir ne içiyorsa bizde içelim diyebilir,ben futbolun son düdükle belli olduğuna inanan ayrıca bu akşamki maç içinde iyi şeyler hissettiğimden dolayı böyle yazıyorum.farkta yiyebiliriz realist olursak ,ağır favori olduğunuda görmezdeen gelmiyorum barcanın ama hislerim iyi görüyor İNŞALLAH ALLAH doğruyu hissettiriyordur.bu akşam yenilmeyecez ,belkide yenecez İNŞALLAH.içinizde korku varsa atın çöpe ,koktuğunuza rahatça yaslanıp maçı izleyin kısmetse.rahat olun mutlu olacaz bu gece İNŞALLAH

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takim ümit vermese de Avrupa Fatihi Imparatorrent Hocam şapkadan tavşan çıkarabilir diye umitleniyorim.

Geri
Üst Alt