⚽ AL 21/22 Son 16 M:1 | Barcelona 0-0 Galatasaray | MS | 10 Mart

Sen kimi koyardın renktaş
Emre kilinc, cicaldau ya da morutan.

Bu yil avrupada dinamizm ve mucadele sayesinde basarili olduk. Bu tarz heriflerle basarili olacak olsaydik 2 sene once olurduk falcao nzonzo feg babel bilmemneyle. Kosmadan etmeden olmuyor o isler

En iyi 11 çıkmış zaten yenileceğiz ama maçı biraz tutarız belki.

Twitterda bir lavuk dolaniyordu herif gercekten arabasini satip barca handikap basmis. Millet delirdi heralde

FNgmMSYXoAkMZmd

Emre kilinc, cicaldau ya da morutan.

Bu yil avrupada dinamizm ve mucadele sayesinde basarili olduk. Bu tarz heriflerle basarili olacak olsaydik 2 sene once olurduk falcao nzonzo feg babel bilmemneyle. Kosmadan etmeden olmuyor o isler
Morutan'ı doğru dürüst ne Fatih hoca ilk 11'e çıkardı, ne de Torrent.Demek ki bir şeyler eksik, sonuçta antrenmanlarda 7/24 göremiyoruz oyuncuları.

Emre Kılınç çok istikrarsız, Konya maçında hayli kötüydü.Bu maç tecrübe istiyor, genç takımımızın pas verdiğinde biraz rahatlayacağı oyunculara ihtiyacı var.Ben doğru tercih olduğunu düşünüyorum. İnşallah ellerinden geleni sonuna kadar yapar hepsi...

Futbol şansı sonuna kadar yanımızda olsun. En kötü beraberlik koparıp gelelim,tüm dünyayı ters edelim.

Şartlar ve genel kanı lehimize. Ne zaman büyük görsek kendimizi başımıza hep hüsran geldi. Bugün takımın oynayacağı maks. Seviyeyi göreceğiz. Güzel bir sürpriz yaparız umarım. Topun bizde kalması lazım. Sabırlı olursak puan çıkarırız

Morutan'ı doğru dürüst ne Fatih hoca ilk 11'e çıkardı, ne de Torrent.Demek ki bir şeyler eksik, sonuçta antrenmanlarda 7/24 göremiyoruz oyuncuları.

Emre Kılınç çok istikrarsız, Konya maçında hayli kötüydü.Bu maç tecrübe istiyor, genç takımımızın pas verdiğinde biraz rahatlayacağı oyunculara ihtiyacı var.Ben doğru tercih olduğunu düşünüyorum. İnşallah ellerinden geleni sonuna kadar yapar hepsi...
Babel hadi bi nebze de feghin 50 saniyelik falan kondisyonu var ayakta duramiyor herif

Ömer Üründül: "Barcelona - Galatasaray eşleşmesinden tur atlayan takım kupanın sahibi olur."

Geri
Üst Alt