⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

Olmayacak şey değil.

Ama gomis ağır sıçtı. Hiç top tutamadı al ver yapamadı.

Feg ve momo ya ihtiyacımız var.

Cica ortayi hiç dolduramadı, Gomis'le beraber çıkmalı. Mustafa, Emre veya Morutan girmeli

babeli begenmeyen futbol izlemesin

Hocam Gomis’i çıkar lütfen. Mostafa girerse bir tane saplarız.

Çok iyiyiz. İnşallah ikinci yarı takım böyle mücadele etmeye devam eder.

Bir kaç tercih hatası yapmasak ikinci golü bulmabilirdik. Özellikle Kerem daha akıllı oynamalı ikinci yarıda.

Bu kadroya devrenin berabere bitmesi ve çok da pozisyon vermememiz büyük başarı. Duygusal olarak bakarsak yemesek diyoruz ama topu tutan adam yok bizde, sıfır pozisyon olmuyor.

Keremin yanına bir mostafa yetiyordu onu da oynatmadı ilk yarı şaka gibi

Çocukların çoğu tecrübesiz hata yapmaları normal, yine iyi oynadık ve ikinci yarı biraz tutarsak eleriz bunları.

Mostafa erken girmeli genç adam için formdayken müthiş piyasa fırsatı kafayı yiyordur kenarda

Hocamla oyuncularla gurur duyuyorum. Ezilmeden kafa kafaya oynadık. Barçada kalite ön plana çıktı. Biz 2 tane hayaletle iyi oynadık vallahi
Barcelona ile 135 dakika oynadık ve 1 dakikasında bile skor olarak geriye düşmedik hiç. Kadro kalitelerine bakarak gerçekten çok takdir ediyorum takımı

Hiç kötü bişey yok, dün gece ilk yarıyı 1-1 berabere kapatacaksınız razı mısın? diye sorsalar 1 saniye düşünmezdim herhalde

O degilde bu pedri orta saha oyuncusuysa o zaman bizim Berkan mesela mevkisi ne oluyor?

Geri
Üst Alt