⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

Gomis ve cica patlayacagı belliydi .. ama devrede cıkarmaz 65 e kadar çile gibi olacak

çok kolay geliyorlarmış allahım ne mallar var ya...

Barcelona aq bu rize mi gelen . Haddinizi bi öğrenemediniz. eric midir ne boktur ona topu bile isteye bırakıyorlar işte pique tarafına top attırmıyorlar oyun soldan oynansın istiyorlar. Traore yoktu maçta bu sayede

Bu kadar oynanır bu takımla ne olacak daha

Futbolda veletler böyle
Ne yapacağı kestirlmiyor anasını satım

Cicâldău yerine orta halli bir ofansif orta sahamız olsaydı herşey çok daha farklı olacaktı.Resmen takım 1 kişi eksik oynuyor.Fatih hoca nın başarısız olduğu her dönem bu rumen futbolcu merakından olmuştur.Hagi-Popescu haricinde Romanya’dan sadece çöp aldık.​

Golu erken atmamizi hic istememistim sirf bu yuzden. Neyse 0-0 kabul edelim sonuna kadar ciddiyeti elden birakmayalim. Tur sansi halen rakipten yana ama 80’den sonra 50-50ye gelir sanslar.

Orta sahada topla dikine gidebilen oyuncumuz yok. Adamlarin orta sahasi rahat rahat oynuyor.

Pedriye önlem alsan adama var ona alsan frenkie var ben kalpten gidiyorum Allah rahmet eylesin

Gomis'in bitik olacağını biliyorduk da bu kadar bitik olacağını tahmin etmemiştim. Şu haliyle lig'de bile hiç bir takıma karşı ilk 11 başlayamaz.

Mostafa ile maça başlamalıydık, hata yaptık.

Plan tıkır tıkır işliyordu. 60'a kadar 1-0 dayanabilseydik iyice panik halinde hücuma geçeceklerdi. O zaman ikiyi bulmamız ve turu geçmemiz işten bile değildi. Saçma sapan bir gol yedik, yeni pes oynayan bebeler gibi önüne gelen kaydı herife doğru. Bir kişi ayakta karşılasa atamazdı belki de.

Geri
Üst Alt