Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 13.866
- 9.976
- 988
Üç gün sonra el clasico varken yapacağını sanmıyorum.Ilk macta rotasyon yapti dili yandi, bu mac full kadro ile cikma ihtimali cok yüksek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üç gün sonra el clasico varken yapacağını sanmıyorum.Ilk macta rotasyon yapti dili yandi, bu mac full kadro ile cikma ihtimali cok yüksek.
Üç gün sonra el clasico varken yapacağını sanmıyorum.
Üç gün sonra el clasico varken yapacağını sanmıyorum.
Messi’yi de geri çağırın oldu olacak.
inşallah bu açıklamalar gözdağı içindir de rotasyon yapar.
Çeviri doğruysa rotasyon yapacağım demiş burada. O şartlardan birisi de 3 gün sonra ligde Real Madrid'e karşı kader maçına çıkacak olmaları.Messi’yi de geri çağırın oldu olacak.
inşallah bu açıklamalar gözdağı içindir de rotasyon yapar.
Herkes Napoli'yi örnek gösteriyor ben ise Benfica ile içeride 0-0 beraber kaldıktan sonra deplasmanda 3-0 kaybetmelerini örnek almak isterim. Umarım öyle olur.
Kendimi avutuyorum.3-0 biten maçta koeman vardı bitik durumdalardı. Umarım dediğin olur ama aynı kıyas olmaz

Senin mesaj ile şunları da paylaşayım. Bizi analiz etmiş. İlk dakikalarda gol önemli diyor. Napoli’de ve Atletico’ya karşı erken gol bulduk demiş. Paylaşalım da teknik heyetin gözünden kaçmasın. Analiz etmişler bizi. Dikkatli olalım.
Galatasaray kendi liginde 12. sırada, Çok kolay bir maç olacağını, çok rahat ve farklı kazanacağımızı düşünüyorduk, dersimizi aldık 2. maçta aynı hatayı tekrarlamayacağız , şeklinde konuşuyorlar.