⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

Takıma helal olsun ilk önce, Torrent'i de tebrik ederim planı gayet iyiydi. Torrent'e tek eleştirim Mohamed'i geç almasıdır ilk 45'ten sonra almalıydı ama onun dışında bu takımla yapabileceği her şeyi yapmıştır benim nazarımda Torrent ek kredi de kazanmıştır. Kalite farkı çok belliydi. Marcao- Nelsson ekstra iyiydi. Kerem bu gün çok bireyseldi belki ama olacak o kadar.

Cica ruh gibi deyip küfür ediyorsunuz, yerine Halil giriyor değişen bir şey yok.

Gomis bitmiş diyorsunuz, yerine Mami giriyor değişen bir şey yok.

Tüm kadro için geçerli bunlar.

Ben artık olumsuz saçmalanmaları okumaktan çok sıkıldım. Eldeki kadro bu beyler, rakip de Barcelona. İşi buraya kadar getirenler de bu adamlar, sene sonuna kadar isteseniz de istemeseniz de yine bu adamlar oynayacak. Olumsuz pompalamak yerine gölge etmeyin daha iyi bence.

Hocanin hakinda tek kelime kotu soz duymak istemiyorum.adam elinden geleni yapti.teknik olarak bukadariz .

Hayir. Gomisle baslamasi yanlisti. Keza Cicaldauyu ikinci yarinin basinda cikarmamasi da yanlisti. Burda soyledik hep mactan oncede mac sirasinda skora gore konusmuyorum

6 uzatma dakikasını topu çevirerek yediler. Adamlardan kalite fışkırıyor ki bence orta performans gösterdiler. Şansımızin çok az olduğu bir turda üzerine kalitesiz bir orta saha olunca böyle top diye çevirirler bizi.

Takımımıza teşekkür ederim. Bundan sonraki hedefimiz ligi en iyi yerlerde bitirmek olacaktır.

Yapacak birşey yok orta saha farkı maçı belirledi. Adamların 16-17 yaşındaki veletleri bizim toptan bihaber Berkan taylana top göstermedi. Berkan kaç top kaptı , en önemlisi kaç pas attı , bu pasların kaçı ileriye doğruydu çok merak ediyorum. Uzun yıllardır gördüğüm en kötü orta saha performansıydı. Yine de kerem marcao ve hiç sevmesem de babelin ayağına sağlık. Bir tek onlar ayakta kalabildi.

Gayet iyiydik bence yakaladıklarımızı atsak çok daha iyi olurdu. barca futbol dışı yollara bile başvurdu buradan düşünün adamların korkusunu.

Orta sahada top çıkaramadık.Orta sahada kalite eksikliği ve top yapamama sorunu maalesef bitirdi bizi. Sağ kanadimiz zaten yok. Birde herşeye rağmen serefsiz bjk itlik yaptığı için takım yorgun çıktı. Şimdi bu kargalarda gidemeyecek Avrupa'ya noldu... Soverdim de neyse değmez..

Kapasitesiz çirkefler ordusu olmuş bi zamanların fairplay takımı barca.. Bitin gözümde

1000 pasa 100 pas yapmışız

pas manyağı yaptılar bizi

Tebrikler takım, tebrikler Torrent ve ekibi. Mevcut kadromuz ile mücadele edilebilecek en iyi şekilde, Galatasaray’a yakışır bir şekilde mücadele ettik.

İşin üzücü tarafı bu barca kupayı güle oynaya alır

Savunmada bu golleri yemeyecen ,1 oyuncu 3 oyuncuyu seriyor,biz her skoru aldığımızda otobüs çekmedik ve hepsinde verdik maçı.yaptığın en iyi işi her öne geçtiğinde nasıl yapamıyorsun anlaşılır gibi değil.yahu adamların evinde yemedin niye kendi evinde 1-0 öne geçmişssin otobüsü çekmiyorsunki

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tek pozisyonu atsaydı çok farklı olacaktı

Geri
Üst Alt