⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

Dembele and Adama on the wings, Luuk de Jong in the center to break their deep block.

Xavi böyle çıkar mı bilmem ama doğru bir yorum yapılmış.

İspanyol basınının muhtemel 11’i:

Ter Stegen-Dest-Pique-Garcia(Araujo)-Alba-Busquets-Gavi(De Jong)-Pedri-Ferran-Dembele-Aubameyang

2 pozisyon belli değil demişler sadece ama hesaplarından Luuk paylaştılar son 2 günde. Daha önce paylaşıyorlar mıydı bilmiyorum ama dikkatimi çekti. Sonradan girecektir illa ki.

Belhanda da gelsin mi
mutlu-cift-gorunce-gelen-kusma-istegi_1755612.gif

Herkes ciddi şekilde havaya girmiş ama umarım bu maçın ne kadar zor olacağının ve turu geçme ihtimalimizin hala ne kadar düşük olduğunun farkındasınızdır.

Ben Torrent’in ve özellikle futbolcuların zihinsel olarak toparlanmaya başladıkları şu süreçte kötü bir sonuçla ıslıklanmaları ile her şeyin tekrar kötüye gitmesinden endişeleniyorum.

Taraftar taraftar olsa maç sonu farklı bir skorda bile yüzde yüz mücadele edildiği sürece oyuncuları çağırıp alkışlayıp ilk maçta ortaya konulan muhteşem performans için ödüllendirmeli. Zihinsel olarak yıkıma neden olmamalı.

Sadece benim görüşüm tabii ki. BJK maçı öncesi hocasını ıslıklayan guruptan her şey beklenir.

Tur atlayan taraf cimbombom olacak insallah.
Turkiyeden Azerbaycana sevgilier

ilk maçtaki totem degildi , herkes yenilgi bekliyordu , simdi totem ağzına yenilicez demeyin , acayip bir meret olan umudu yine soktu gönlümüze cimbomum

allah yar ve yardimcimiz olsun :)

Ulan bide eliyormuyuz ? İlk yarıda 1 gol atıp geri kalan dakikalarda ispanyada oynadığımız gibi akıllıca ve bekleyerek saglam savunma ile neden olmasın ?

Takımımızı gönülden seviyoruz gönülden destekliyoruz canımızı bile veririz biz aşığız aşkında tarifi yoktur.

Xavi:

"El Clasico? Şu anda sadece Galatasaray maçına odaklanmış durumdayız, ötesini düşünmüyoruz."

Xavi Hernandez:

"Yarın bizim için bir final"

Geri
Üst Alt