⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

Allahım sen yardım et. Ilk maç disiplinini yansıtırsak sahaya birazda futbol şansı geçeriz biz bunları. Taraftar çok önemli yuhlama falan gafletine düşmezler umarım Torrenti falan. 90 dk susmamaları lazım

Galatasaray Bir His Takımıdır.

2CC7998A-6ABD-4DB5-B753-06BC1EE9BC0C.webp

"Rabbi zidni ilmen ve fehmen ve el-hıkni bi's salihin.Rabbişrahli sadri ve yessir li emri vahlü'l-ukdeten min lisani yefkahu kavli. Ya Hafız, Ya Rakib, Ya Nasır, Ya Allah. Rabbi yessir ve la tüassir, Rabbi temmim bi'l hayr.

Maçı nasıl izleyeceğim ya?

İlk maçı 5 günlük deneme ile izledim.

Akşama güzel bir çilingir sofrası kurayım ve maçın tadına varayım. Olmeca Tekila Gold, limon, tuz ve puro eşliğinde güzel bir 2 saat olsun. Elensek bile son ana kadar şansımızı koruyacağımız bir maç olsun. Son topa kadar tur umutlarını devam ettirelim. Maçın daha başında goller yiyip ilk yarı 5-0 geride kapamayalım. Şöyle 80. dakikaya kadar 0-0 ya da 1-1 falan gitsin maç. Ne heyecan olurdu be. Ama daha ilk yarıdan kalkmayalım ekranın başından. Gerekirse 11 kişi kendi ceza sahamızda defans yapalım. Kerem ile kotra atak kovalayalım. 1-0 öne geçen taraf biz olursak baya umutlanırız. Hadi hayırlısı bakalım. Ben şansları %70 Barcelona - %30 Galatasaray olarak görüyorum ama elensek dahi göze hoş gelen bir futbol oynayacağımıza eminim. Futbol melekleri ve şansı da yanımızda olmalı. Ceza sahası içerisinde top Barcelona defansından birinin eline çarpıp penaltı falan olmalı ya da kullandığımız kornerde Barcelona'dan bir oyuncu topu yanlışlıkla kendi kalesine falan atmalı. Hadi inşallah. Çok heyecanlıyım.

.

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1647500046647.webp
    FB_IMG_1647500046647.webp
    98,6 KB · Görüntüleme: 39
Bu akşam buralar karışacak.

bir yandan umarım West Ham sevilla'yı eler.
Olaki elersek Sevilla ihtimali yeşrne West Ham'ı tercih ederim. Frankfurt ve Rangers heralde elemeleri halinde kalan "daha rahat" kura olacaktır.

uzun zamandır bugün gibi uyanmamıştım , gözümü açmamla "sevicez seni barça" diye kalktım.

Geri
Üst Alt