⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

Ben o sene Fenerbahçeliydim. Hatırlamıyorum.
Hollman v.s. Torrent ikisi de yardımcı hocalıktan gelen hocalardı. (hani şu Torrent için yapılan boş muhabbetler)

O zaman ki takım da şimdiki gibi genç oyunculardan kurulu UEFA kupasını alan takımın çekirdeğiydi. Takımda orada bir tek tecrübeli ve bu tip maçları bilen Kubilay Türkyılmaz vardı.

Bu yüzden geriye dönünce bana en çok benzerlik buradan geliyor.

Teşekkürler Götsel
2000 i özlemiş gibi.
8644D0A3-CD69-4AD7-8CE9-EA908EB3B8A5.webp

Büyük galatasaraylı emre belozoglunun takımı başakşehirin bize basarılar dilemesini normal buluyorum

Mein türkisch ist nicht so gut deswegen an alle meine Deutschen, dieses Spiel ist das Spiel des Saison! Wenn wir weiter kommen kann uns keiner mehr aufhalten. Nicht Leipzig nicht Rangers auch nicht Sevilla. An Die spieler geht auf den Feld und gibt alles !!! Allah yardimciniz olsun!!!

Mein türkisch ist nicht so gut deswegen an alle meine Deutschen, dieses Spiel ist das Spiel des Saison! Wenn wir weiter kommen kann uns keiner mehr aufhalten. Nicht Leipzig nicht Rangers auch nicht Sevilla. An Die spieler geht auf den Feld und gibt alles !!! Allah yardimciniz olsun!!!
ha

oooooooooooooooooooo kafamız çok güzelllll asmalı tünel pera beyoğlu aşık sanaa cimbombom anlasanaa

8940.jpg

Maçın hakeminin Collina gibi İtalyan olması da hani bir şeyleri cagristirmiyor değil.15-20 dakika yüksek tempoyla skoru bulacağımiz an muhakkak ki olacaktır.

torrentin kompaklıktan bahsettiği oyun sanırım sadece defansif anlamda olmayacak,çok ciddi bi baskı kurabiliriz hem savunma hem ofans anlamında.galiba hiç birimizin beklediği veya umduğu gibi deplasman oyunu görmeyebiliriz gibi tahminen.barcelonalı oyuncuların bu rakip tırsak bi rakip değilmiş bildiğin bizi eziyor diyecekleri bi maç yaşanabilir.gerçeği elbette ALLAH bilir.

yani ALLAH bilir elbette ,ama barca bu akşam çaresizce eleneceği maçlardan birini yaşayabilir kısmetse.çaresizlikleri gözlerinden okunabilir.bu akşam çok sert yumruk yiyebilirler.bu geceki atmosfer ,oyundaki sert yumruğu yemelerinin kaymağını seneye cl kupası alarak görebilirler.juve bize geçildiği sezonun sonraki cl sezonunda final oynadı.

bazen sert yere çarpmak seni sana getirir.bakalım benimkisi tahmin ,gerçeği ancak ALLAH bilir elbette.

Geri
Üst Alt