⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

Kontrayi arayip insallah 1/2 tane atip yenecegimiz mac olur Galatasaray’im!

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Onyekuru olaydı çakardı kontradan bi tane..

gruplarda fransız ve italyan vardı

şimdi ispanyol

geriye kaldı alman ve ingiliz

gruplarda fransız ve italyan vardı

şimdi ispanyol

geriye kaldı alman ve ingiliz
images

Aynı kadro ve aynı oyun olmalı maçı 0-0'a kitleyip kontra ile gol atmaya çalışmamız lazım yine.

İnşallah taraftar akıllıca destek çıkar. Öyle haldur huldur gidersek tersten Görürüz turu. Sabırlı akıllı ve fırsatçı oyun oynamalıyız. Barçanın ölüsü açık takımları 3ler. Uzatmalar olursa zaten tur bizim derim. Gscden ricam takımı övmeyin. 3 5 yeriz yorumları olsun ki gsc laneti Galatasarayın üzerinde kara bulut gibi dolaşmasın. Kime küfretsek maç aldırdı. Kimi küçük gördük sahadan sildi. Lütfen totemleri yapalım ve takımı övmeyelim.

Acur tek maç satıyor mu?

Mimar Sinan - Gaudi
Mektep-i Sultaniyye - Mes que un Club
Ottamans - Castilla
Kadırga-Kalyon

Istanbul-Barcelona

Ertem mode on

Sezonun atmosferi en iyi maçi olacak fırsatı olan stada kssun

GscimbomMobile

Sezonun değil şimdiye kadarki en vahşetli atmosferi olacağına inanıyorum,kaç kez yazdım bu defaki atmosfer anlatılacak bişey olmayacak yaşanınca anca öğrenilecek kısmet olursa eğer.o gece barca çıkmayı başarırsa önümüzdeki yıllara ambargo koyar lig ve cl de tahminimce ,böyle belirteyim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En son bu kadar uzun namağlup seri yakaladığımızda gidip kupayı almıştık barça hariç Sevilla kaldı haydi be aslanlar

En tehlikeli takım bana leipzig geliyor nedense, haa birde yalan yok rangers bizim uefayı aldığımız gibi oynuyor hırçınlık istek arzu anlamında.bizde dortmundu elemiştik onlarda eledi.rangers final yaparsa hiç kimse şaşırmasın bunuda ekleyeyim.adamlar aşırı motive uefaya ve inanılmaz yırtınarak oynuyorlar ,bizde yorulmazdık onlarda yorulmuyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt