- 2 Temmuz 2011
- 137.275
- 58.433
- 5.488
Ne ikinci yari ama 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ikinci yari cok atesli gececekCamp Nou da ki başarının sırrı orada 1 puana razı olan bir futbol oynamamiz. Kendi evimizde kazanmak icin biraz daha bastirmamiz gerekecek ki bu da Barcaya firsat demek. Kestiremiyorum en uygun oyun stili ne olur.
Ne değişik bi akşam![]()
Haritalara bakmaktan kafam yoruldu.hastayim biraz,basim agriyo.50 tane harita baktimUstat bu gece biraz fazla kacirdin gibi
0-7
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Barcelona ilk maçtaki ikinci yarı kadrosuyla çıkar maça. İşi şansa bırakmak istemezler. Sürekli baskı yiyeceğiz. İlk maçtaki kadro ve oyun anlayışı ile devam. İkinci yarıyı bırak 85. 86. dakikada bile hücuma yönelik bir risk alınmamalı. Sabırlı olmalıyız hem taraftarla hem teknik ekiple hem de sahadaki oyuncularla. Özellikle taraftar çok ateşli gidecek maça ama takımı fazla ateşleyip saldırtırsak 3-0 geride gireriz devre arasına.Camp Nou da ki başarının sırrı orada 1 puana razı olan bir futbol oynamamiz. Kendi evimizde kazanmak icin biraz daha bastirmamiz gerekecek ki bu da Barcaya firsat demek. Kestiremiyorum en uygun oyun stili ne olur.
Aynen öyle barcelona deplasmanda daha iyi oynayan bir takım.Torrent mac sonunda napoli’yi örnek gösterdi
Bu yuzden ilk mactaki oyun anlayisi ile oynayacagiz yani merkezi cok iyi bir sekilde kapatacagiz
Taraftar destegi ile rakibi hata yapmalarina zorlayacagiz
Bizim sahanın zemini 3 gün ara ile 2 maçı kaldırmaz. Berbat veya berbat yakın bir zemin olur bu maçta o yüzden 8tas maçı kesin ertelenmesi lazım.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Camp Nou da ki başarının sırrı orada 1 puana razı olan bir futbol oynamamiz. Kendi evimizde kazanmak icin biraz daha bastirmamiz gerekecek ki bu da Barcaya firsat demek. Kestiremiyorum en uygun oyun stili ne olur.
Etrafta biraz Chelsea'ye yaptığımız "Welcome to hell" havası var. Sene 1999 muydu neydi, deplasmanda 1-0 yenilmiştik galiba. Fena da oynamamıştık. Onun etkisiyle bunlara istanbulda 3 atarız filan demiştik. Sonra Ali Samiyen'de 5 yemiştik. Zola filan oynuyordu. Umarım sonumuz öyle olmaz. Akıllı ve sabırlı oynamalıyız.