⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

Camp Nou da ki başarının sırrı orada 1 puana razı olan bir futbol oynamamiz. Kendi evimizde kazanmak icin biraz daha bastirmamiz gerekecek ki bu da Barcaya firsat demek. Kestiremiyorum en uygun oyun stili ne olur.

Camp Nou da ki başarının sırrı orada 1 puana razı olan bir futbol oynamamiz. Kendi evimizde kazanmak icin biraz daha bastirmamiz gerekecek ki bu da Barcaya firsat demek. Kestiremiyorum en uygun oyun stili ne olur.
Ikinci yari cok atesli gececek👨‍💻

Şansımız var ciddi anlamda,bilhassa 2.yari ama benim dememle olmaz bu is.

Gol degil,goller atma imkanimiz var.barcelona icin bisey demeye gerek yok,onlarada baktim ama her halukarda bizden iyiler zaten.ben barcelonanin gücünü kabul ediyorum,macin ikinci yarisi cok ümit verse de temkinliyim.

Barcelona ilk maçtaki ikinci yarı kadrosuyla çıkar maça. İşi şansa bırakmak istemezler. Sürekli baskı yiyeceğiz. İlk maçtaki kadro ve oyun anlayışı ile devam. İkinci yarıyı bırak 85. 86. dakikada bile hücuma yönelik bir risk alınmamalı. Sabırlı olmalıyız hem taraftarla hem teknik ekiple hem de sahadaki oyuncularla. Özellikle taraftar çok ateşli gidecek maça ama takımı fazla ateşleyip saldırtırsak 3-0 geride gireriz devre arasına.

Etrafta biraz Chelsea'ye yaptığımız "Welcome to hell" havası var. Sene 1999 muydu neydi, deplasmanda 1-0 yenilmiştik galiba. Fena da oynamamıştık. Onun etkisiyle bunlara istanbulda 3 atarız filan demiştik. Sonra Ali Samiyen'de 5 yemiştik. Zola filan oynuyordu. Umarım sonumuz öyle olmaz. Akıllı ve sabırlı oynamalıyız.

Torrent mac sonunda napoli’yi örnek gösterdi

Bu yuzden ilk mactaki oyun anlayisi ile oynayacagiz yani merkezi cok iyi bir sekilde kapatacagiz

Taraftar destegi ile rakibi hata yapmalarina zorlayacagiz

Saha zeminine branda sermeyi akıl etmişlerdir diye düşünüyorum ama bizim stat sorumlularından her türlü mallık beklerim

Daha salgırgan olacağız kısmetse,barça maçında bi kaç pozisyon yakaladık ürkek davranmadık ama cesurda değildik diye heba oldu.evimizdeki maçta işte o cesareti sağlayacak şey tribün akustiği desteği,o destek iki avantaj sağlıyor hem rakibin oyuncularını boğuyor aciz ediyor ,aciz olan insan hata yapmaya müsait oluyor hatalar oluncada ceza kesiliyor,ikincin avantajda burda oluşuyor o cezaları affetmeyecek cesaret oyuncularda meydana geliyor,marsilya maçı buna örnek diyebiliriz,hatta dev takımlardan 3-2 lik real maçıda öyle.tabii benimkisi gözlem tahmin ,gerçeği ancak ALLAH bilir elbet.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Etrafta biraz Chelsea'ye yaptığımız "Welcome to hell" havası var. Sene 1999 muydu neydi, deplasmanda 1-0 yenilmiştik galiba. Fena da oynamamıştık. Onun etkisiyle bunlara istanbulda 3 atarız filan demiştik. Sonra Ali Samiyen'de 5 yemiştik. Zola filan oynuyordu. Umarım sonumuz öyle olmaz. Akıllı ve sabırlı oynamalıyız.

O maç tafi kalede olsa yenilmezdik ALLAHIN izniyle

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt