⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

Canım sıkıldı aklıma 2010'daki Atletico Madrid eşleşmesi geldi. Aklıma edeyim. Normalde hatırlamam!

2 Napoli maçı ve bizim maçı izledim, hem napoliyi hem bizi Allah korumuş. Napoliyi farktan korumus

Napoli ile biz aynı futbolu oynamıyoruz,napoli kaliteli takım ama fazla özgüvenle oynadı kendi sahasında,aldandıkları iki mevzu barcanın 2 ay önceki hali ve çok fazla özgüven.barca bizi niye yenemedi ,onlarda aynı kafayla bize karşı çıktılar.futbolda şımarmak ,rakibi küçük görmek anında cezalandırılır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet arkadaşlar exxen tv deneme sürümü alan var mı? Bilgi verebilir mi? 5 günlük mü, 1 aylık mı? Ücreti ne kadar. Deneme süresi bittikten sonra otomatik olarak iptal mi oluyor? Kredi kartından kesmesinler sonra her ay? Sanal kart mı çıkarmak gerekir?

Ulan Acun boyun devrilsin ne boktan bir site yapmışsın yav kanalın ne fiyatı yazıyor, ne süresi belli, ne kullanım şartları, telefonla aradık 10 dakika bağlanamadık.

tek maca göre konusuyosunuz. önceki girdiği tüm maçlarda da pozitif etki yaratmıştı. o gün bir tuhaflık vardı gomiste.
Bjk maçı özelinde demedim ki ilk maçta da Mohammed çıkınca Barça 2.ve 3.bölge arasında daha rahatti. Tabii sadece Mohammede bağlamak doğru değil ama Gomis Mohammed kadar savunma katkısı vermiyor

Evet arkadaşlar exxen tv deneme sürümü alan var mı? Bilgi verebilir mi? 5 günlük mü, 1 aylık mı? Ücreti ne kadar. Deneme süresi bittikten sonra otomatik olarak iptal mi oluyor? Kredi kartından kesmesinler sonra her ay? Sanal kart mı çıkarmak gerekir?

Ulan Acun boyun devrilsin ne boktan bir site yapmışsın yav kanalın ne fiyatları yazıyor, ne süresi belli, ne kullanım şartları, telefonla aradık 10 dakika bağlanamadık.
Exxen sporda deneme üyeliğini kaldırmışlar 1 aylık alman lazım 59 lira sonra iptal edebilirsin

Aklıma takıldı bu sonra iptal edebilirsin olayı akla karayı seçtirmesinler iptal etmek için sonra
Hocam sanal kart kullan başın ağrımasın. İptal edilmeyişi ile ilgili çok şikayet okudum. Geçen hafta ücretsiz denemeyi sanal kartla yaptım. Bu hafta da papara ile ödeme yapacağım. Sabah papara aldım.

Geri
Üst Alt