Mustafa Keskin
Parçalı Üye
- 9 Aralık 2008
- 2.647
- 1.126
- 1.893
Sanırım 5 günlük deneme süresini kaldırmışlar. Sitede göremedim.Varsa eş yada sevgilinin üzerine al
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanırım 5 günlük deneme süresini kaldırmışlar. Sitede göremedim.Varsa eş yada sevgilinin üzerine al
Aklıma takıldı bu sonra iptal edebilirsin olayı akla karayı seçtirmesinler iptal etmek için sonra
5 yerizTwitter'da herkes Galatasaray 1-0 kazanir diyor, hosuma gitmedi.
5 yeriz desenize ulan.
Sanal kart kullanalım iyi de iptal etmezlerse para çekemezler ama 3-5 aylık üyelik parasını sonra toplu rücu etmesinler iptal ettirmemişsiniz diye. Kafam ağrıyacak gibi ben en iyisi mi kaçak izleyeyim. Varsın donsun önemli değil ya da radyo yayını falan yok mu maçı radyoda dinleriz.Hocam sanal kart kullan başın ağrımasın. İptal edilmeyişi ile ilgili çok şikayet okudum. Geçen hafta ücretsiz denemeyi sanal kartla yaptım. Bu hafta da papara ile ödeme yapacağım. Sabah papara aldım.
İyiymiş tamam sanal kart oluşturup 1 aylık alıyorum o zaman 1 ay sonunda iptal ederiz o zamana kadar diğer Avrupa maçlarını da izleriz hem.Ekli dosyayı görüntüle 153656
İptal et demen yeterli
Aynen öyle zaten çekim yapamaz sonra girer iptal et dersinİyiymiş tamam sanal kart oluşturup 1 aylık alıyorum o zaman 1 ay sonunda iptal ederiz o zamana kadar diğer Avrupa maçlarını da izleriz hem.
Twitter'da herkes Galatasaray 1-0 kazanir diyor, hosuma gitmedi.
5 yeriz desenize ulan.
Varsa kesin 5 yeriz. Futbolcuların dikkatini dağıtmaktan başka bir işe yaramıyor.Kareografi var mı yav acaba
Ofisteki Mood On durumum
Unuttun mu.. 8Bayern bunlara kaç atmıştı ?
Bizi cok farklı noktalara goturecekken sampiyon yaptigi halde kovulan adam.
Bu ulkede hicbir basari cezasiz kalmaz.
İptal pek kolay değil. Sadece telefon ile oluyor. Aklınızda olsun.Aklıma takıldı bu sonra iptal edebilirsin olayı akla karayı seçtirmesinler iptal etmek için sonra