⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

Bu Arapların İspanya takımlarına olan aşkı nedir? Twitter'da gezdim biraz hepsi Barcelona diye ölüyor ölüyor diriliyor adeta. Nüfus çoğunluğu müslüman olan ülkenin takımı dururken Barcelona destekliyorlar komedi. Sonra namaz kılmıyor diye gider birinin kafası keserler.

Şanssız kura çektik. Elenme ihtimalimiz yüksek olsa da Galatasaray'a yakışır şekilde ezilmeden bir mücadele göstermenizi umuyorum. Barça ile maça çıkıyoruz. Daha ne?

Bu Arapların İspanya takımlarına olan aşkı nedir? Twitter'da gezdim biraz hepsi Barcelona diye ölüyor ölüyor diriliyor adeta. Nüfus çoğunluğu müslüman olan ülkenin takımı dururken Barcelona destekliyorlar komedi. Sonra namaz kılmıyor diye gider birinin kafası keserler.
Endülüs’den dolayı olabilir.

ilk 20 dk gol yemezsek direncimiz artar ve taklaya getiririz diye düşünüyorum

Dakika 1 itibariyle eleme şansımız %5 ama her geçen dakika şansımız ufak ufak artar. İlk yarı 0-0 biterse şansımız %25 olur. Taraftar maça damga vurmalı ilk maç gibi bir futbolla bu sefer golü yeriz çok daha ekstra bir oyun ve ambiyans lazım.

Endülüs’den dolayı olabilir.

Çok enteresan geliyor bana. Çılgınlar gibi İspanyol İngiliz takımlarını destekliyorlar sonra bu takımların gökkuşağı temalı profil resimlerini gördüler mi de İslam'a aykırı diye çıldırıyorlar. Sanki bu takımları tutmaya karar verirken İslami hassasiyetlere çok önem veriyorlardı da sonradan uf oldu. Madem çok İslam'a önem veriyorsun gel nüfus çoğunluğu Müslüman olan ülkenin takımını tut işte. Ona gelince de yok ama.

Hocam da gelse bir dert gelmese bir dert. Gelse kafa karıştırmaya geldi derler gelmeyince de takıma sırt döndü olur.
Sözde en büyük Galatasaraylı oluyorlar

bi twit atabilirdi başarılar dileyebilirdi bu kendine kücültmez aksine büyütürdü

Avrupa'da 11 maçtır yenilmiyoruz bu arada bu süreçte 5 galibiyet 6 beraberlik aldık. Hep bir beraberlik ve sonra bir galibiyetle sayıyı dengeledik. Bugün de öyle olsun.

lan zaman geliyo laaaaaaaannnnnnnn

Geri
Üst Alt