⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

Berkan panik manik 2 asistlik top yaptı. Cica yerine Gedson olsaydı acaba dedirtiyor cidden. Adam bir top olumlu kullanamadı, kullansa kontraya daha çok girerdi takım. Halil de bu maç düşünülebilirmiş dürüst olmak gerekirse, kontralarda bileklerine hakim olması yaradı birkaç pozisyonda. Pena'nın amatörlüğü mü Torrent'in tercihi mi bilmiyorum ama 85'ten sonra uzun şişirmeliydik, tek içimde ukde kalan o oldu. Salak gibi pasla çıkmaya çalıştık.

Halil için evet ben tamamen kapatmıştım kafamda ama o bile Cica yerine çok daha iş yapar heralde o poziyonda çünkü top tutuyor bir şekilde.

Berkan'dan falzasını beklemiyorum tabii ama bizim taylan berkan önünde yardım eden bir adam yoksa dediğim "panik" kısmı biraz devreye giriyor genelde . yani lafım aslında gene Cica'ya

Benim için bitmiştir Cica. Bu maçta kıçını yırtmıcaksında ne yapacaksın yani

Çok değil 2 transfer ile hem lig hem de bugün çok farklı olurduk. Bunun hesabı 1 hafta sonra sorulur umarım yönetimin yatacak yeri yok. Takıma da helal olsun gurur duyuyorum çok iyi mücadele ettiler kıl payı kaçırdık turu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kerem bu maçta çok yorgun olmasına rağmen hucumda tek aksiyona giren oyuncumuzdu yine. Bu kadar kalite farkına rağmen takımın gösterdiği büyük çabaya helal olsun diyorum

herseyi sonuna kadar analiz etmemize gerek yok. cok buyuk mac cikardik... Bu kadro ile anca bu kadar. Drogbali Sneijder yildizlara dolu bir takim yok sonucta. En kariyerli oyuncumuz sanirim Gomis - Muslera - PVA... anca iste...

Cok rahatim ve gelecege umutla bakiyorum.... AH ulan onumuzdeki sezon avrupasiz ....ah...

morutan ve halilin torrent geldikten aldığı süreler

ligde oynamayan adamlar bu maçta neden oynadı anlamadım

morutan

morutan.webp

halil

halil.webp

Geri
Üst Alt