Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence bi daha ki turda yollarlar eve bunları.İşin üzücü tarafı bu barca kupayı güle oynaya alır
Hee baska antrenör olsaydi barca'yi kendi yari sahasindan cikarmazdik kesin.la ne konusuyon ya. ezik kafasi bu yeter da bi halt oynamadi kimse. hoca gomis ile oynamasa 2yi yemezdik net. orta saha sag kanat yok takimda yonetimin isi. hoca da 9 kisi oynati takimi rezalet. yok tesekkurmus yok hayali guzelmis bu kafayla bi halt olmaz bizden
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bana kalırsa da kesinlikle alamaz, hele böyle oynamaya devam ederse.İşin üzücü tarafı bu barca kupayı güle oynaya alır
2001 çeyrek final der giderim. Herifler tarihin en çifkef maçını oynadılar taraftarı ayrı oyuncuları ayrı hakemi ayrıReal bize yeri geldi 3 attı yeri geldi 6 attı yeri geldi biz içerde 3 attık ama böyle çirkeflik görmedim.
Alamaz nereye aliyor. Atalanta, sevilla, lipzig vs paket eder bunları. Iki orta sahamiz olsa biz de ediyorduk.İşin üzücü tarafı bu barca kupayı güle oynaya alır
hoca gomisin izledi 60 dk sen kimsin seni bulurmus yenebilecegimiz ezilmeyecegimiz macti skoruda bulduk hoca gomisi cikaesa tek basina yeterdi.bu bize yeter buraya kadar getirenden raziyiz kafasini silin bi5 yeriz yiyen gavatlari susturduk o yeter ha bu arada burak elmas senin yerine yoldan gecen biri başkan olsa daha iyi.Hocaya laf atanda karsinda beni bulur hakliyi hakkini verin.