Mete Kaya
Kırmızı Üye
- 5 Temmuz 2013
- 2.329
- 2.033
- 1.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En kotu final ha yok yawbu sene ligi cok erkenden alip uefada da final yaparlar en kötü
biz de hala okan iyi futbol oynatacak diye bekleyelim
bizim kadroyu jesusu verseniz 1 tane bile puan kaybetmeden yoluna devam ederdi

Yazi ile yazinca farkli anlam olusmus, tonla onemli demek ki. Ediiyorum.Ne yazik ki ne ya
Daha zorundan Roma Gladbachlı gruptan Başakşehir'le lider çıktı. Sporting'i eledi.Sans onlarda, hakem bizim aleyhimize caliyor, gruplari kolaydi vs golgelemeye gerek yok.
* Okan Rennes, Kiev ile oynasa bu kadar puan toplar miydi?
* Aleyhimize caliyorlar ama futboldan cok mu memnunsunuz?
* Sans hep mi onlarda hic mi bizden yana olmadi?
JJ oynatiyor takimi hem de adi duyulmamis topcularla. TR ligi kazanirlar ama UEL mumkun degil ne yazik ki.
Okuyup ufletmeyle de alakasi yok. Adamlar basketbol oynar gibi son dakikalar tac kullanirken kale cizgisinin orada boş adam birakıp orta açılan yere boş koşu attırdı sonuc olarak kaleci kurtardı bak basit bir taç. Demek neymiş çalışinca pozisyon üretiyormuşsun.Dün açtım rennes maçını izledim 90dk uçan kaçan harika über takım dedikleri takım iç sahada Aek larcana'ya karşı oyun üstünlüğü bile sağlayamadı.Uefa avrupa liginin en kolay grubuna düştüler gene de lider çıkmak başarıdır tabii.Bunların oynadığı topta bir numara yok ama inanılmaz biz pozisyon şansı var kaleyi tutan toplarının %80i falan gol oluyor her maçta.Okutup üflettiler mi ne yaptılarsa artık gerçekten çok ilginç
Titaniki tanri bile batiramaz diyorlardiAllah bile durduramaz bu takimi