AL 22/23 B Grubu M:6 | Dinamo Kiev 0-2 Fenerbahçe | MS | 3 Kasım

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

1301396.png

338.png
1651139432896.png
1651420467216.png

Stade_Józef_Piłsudski.jpg

2022-23 UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. Maç
Dinamo Kiev - Fenerbahçe
Mareşal Józef Piłsudski Stadyumu
3 Kasım 2022 Perşembe
23:00

Moderatör tarafında düzenlendi:
Rennes'e fazla güvenmiyorum fark konusunda. Lucescu'nun Fb düşmanlığını sahaya ne kadar yansıtacağı 1.yi belirler.

FgGRqGMX0AAVwUT

Rennes'e fazla güvenmiyorum fark konusunda. Lucescu'nun Fb düşmanlığını sahaya ne kadar yansıtacağı 1.yi belirler.

FgGRqGMX0AAVwUT

Aman lider de çıksalar elenecekler. Son iki maçı kalmış oldu. Çok zor. CL'den gelen rakipler varken kura şansı bile yetmez.

Aman lider de çıksalar elenecekler. Son iki maçı kalmış oldu. Çok zor. CL'den gelen rakipler varken kura şansı bile yetmez.
Elenip elenmeleri değil mesele. 2. çıkarlarsa şurdaki yoğun fikstüre 2 Avrupa maçı da sıkışacak. Lider çıkarsalarsa son 32'yi atlayıp direkt son 16'ya kalıyorlar.

1666906933397.webp

Elenip elenmeleri değil mesele. 2. çıkarlarsa şurdaki yoğun fikstüre 2 Avrupa maçı da sıkışacak. Lider çıkarsalarsa son 32'yi atlayıp direkt son 16'ya kalıyorlar.

Ekli dosyayı görüntüle 181195
Bir şey olmaz ya. Fikstürü zaten her şeyi düşünerek kurgulamışlar. Hatta sık maç yapmalarındansa o yoğunluktan çıkıp havaya girmeleri daha yararımıza bile olabilir.

Dinamo Kiev'in kalecisi, sol beki ve orta sahasi sakatmis.
Dar ve alternatifsiz ukraynali dolu kadrosunda 3 yedek daha oynatmak zorunda Lucescu.

Katılmıyorum bacım
Hangimizin senaryosu tutarsa bakarız duruma. Ben bu yorgunluk işine çok katılmıyorum çünkü. Aksine çok sık oynayan takımın tempoyu arttırdığını, yedek oyuncuların da kulvarda şans bularak verim alındığını düşünüyorum. fb şu an böyle deli dana gibi duruyorsa form grafiği olarak bundan. Oynadıkça alışırsın, kazandıkça da daha çok oynamak istersin. Ara vermeleri lehimize olacaktır ondan. TR kupası da yeter yormaya.

şurada 3. madde sıkıntılı ya. fener 3 fark atabilirse rennes'in 4 değil 5 fark atması gerekiyor.

FgGRqGMX0AAVwUT

Maç'a Arda Gülerle falan başlayacaklarmış.Lig'i düşünüyolar bu Maç'ta takılabilirler :D

2.lige razi olup full kadro cikmazlarsa 0-1 puan olur, ha as kadro ile cikarlarsa net 3 puan

Sizin mantık su, Fenerbahçe bizim rakip takım kesin kaybeder / inşallah kaybeder.

İddaa da böyle bir mantık yoktur.

Parayı koklarsin.

Bu maçta Fenerbahçe 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 1.63 e inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.

5 maçta anca bir puan alan kiev size kalsa 6-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.

Yenilmez takım Fenerbahçe'nin fark atıp ülkeyi gururlandıracağından şüphe etmiyorum.

Kupa favorisi.

Maalesef 2 oynadım.

Bu futbol karşısından koyu gsli olmama rağmen ben bile pes ettim

Geri
Üst Alt