AL 22/23 B Grubu M:6 | Dinamo Kiev 0-2 Fenerbahçe | MS | 3 Kasım

Gol doğru karar ama bizim ligte olsa ve Enner yerine İcardi olsa pozisyona faul çalardı bizim hakemler. Çizgiler de omuzdan alınıyor koldan değil. Alanya maçındaki İcardi ofsayt verilen pozisyonun ofsayt olmadığına eminim. Onun dışında Kiev gerçekten çok kötü takım ama adamlar neredeyse tüm iyi oyuncularını kaybettiler bir kalecileri bir de sağ kanatları kaldı sanırım. Forvet, bek ve orta sahaları da sakat bir de savaş gerçekten üzücü bir durum.

bu kiev CL ön elemesinde nasıl elemiş fbyi

edit: dk 53 KK varmış

uefanın rus takımları gibi ukrayna takımlarınıda kupalara almaması lazımdı adamlar bitik halde

şikecilere gibi ballılara denk geliyorlar

CL maçında Fener'i hazır değilken yakalamışlardı. O zaman bile zar zor yenmişlerdi. Şimdi son yılların belki de en formda Fenerbahçesi ile karşılaşıyorlar. Hiçbir varlık gösteremiyorlar izlediğim kadarıyla.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ren macini izliyorum ben. bu larnaka yedekleri oynatacak diye okumuştum bir yerde. hic oyle bir görüntü yok. bu geri zekali ren lider olmak istemiyor mu?

Maçın hakemi Fener lehine verilen faullerin benzerini Kiev lehine vermiyor.

Olm siz ne aptal takimsiniz yav. Seneye falan avrupa ligine gelmiyoruz diyin ne yüzsüz takimlarsiniz savaş varsa avrupa maçi da oynamayin.

Geri
Üst Alt