AL 22/23 Son 16 M:1 | Sevilla 2-0 Fenerbahçe | MS | 9 Mart | CBC Sport

Aslında çok umutsuzdum bu eşleşmeden ama Sevilla kapanarak oynayacaktır ve öyle çok sağlam durmalarına da gerek yok Giresun kadar dursalar Fener'e sıkıntı çıkarırlar

Aslında çok umutsuzdum bu eşleşmeden ama Sevilla kapanarak oynayacaktır ve öyle çok sağlam durmalarına da gerek yok Giresun kadar dursalar Fener'e sıkıntı çıkarırlar
İlk maç Kadıköy'de olsa kapanırlardı ama içerde kapanırlar mı ki

Sevilla kötü ama fb daha kötü. 3-0lık bi mağlubiyet şaşırtmaz

Sampaoli falan bir manyaklık yapmazsa kapanmaları gerekir. Gerçi PSV'ye pek kapanmamışlar Fener'e neden kapansınlar ki de mi. Vazgeçtim Fener dörtler herhalde
Jesus her büyük ve kritik maçta olduğu gibi 3'lü çıkıp 0-0'ı oynayacak. Top Sevilla'da patlar mecburen açılırlar gibi

Altay
Ferdi Samet Szalai Lincoln
Zajc Arao Crespo
Rossi Valencia King

Zajc yerine Kahveci olabilir.​

Fenerbahçe çok rahat kazanır gibi.

Adamlar liglerinde rezalet hoca desen kovulmak üzere. Futbolcular da sallamaz bu maçı.

Sevilla'nın pazar günü Almeria haftaya da Getafe maçları var direk küme düşme potasında rakipleriyle oynuyorlar kısacası düşmeme maçlarına çıkıyorlar bu sene Avrupa'ya asılacaklarını sanmıyorum. Defansif olarak berbatlar büyük boşluklar veriyorlar kazanabileceklerini sanmıyorum hatta bu maçta da kazanamazlar gibi duruyor.

fener alsin, bu sezon kalan maclarda en az 6 galibiyet almak zorundaYiz avrupa icin.

Fener kazanırsa yapacağı sükse ile zaniola transferini bile gölge de bırakabilir

Ama eğer kaybederse pek birsey değişmez.

Şaka bir yana bazı arkadaşlar fbahce yi ne zannediyor lan?

Ligimizide 5-19. Sırasında ki takımları La Liga ya koysan küme düşer. Bize karşı bile fbahcenin kadro kalitesi çok belli oldu. Ligimiz çok dengesiz

Sevilla hafta sonu ligde çok kritik bir maça çıkacak. O maçı da düşünerek bir 11 çıkarırlar.

fb Avrupa'nın en formda takımı, valensiya da dünyanın en skorer ve kaliteli 3 forvetinden bir tanesi desek abartmış olmayız.

yarın sevilla fark yiyecek.

Mantik yürütürsek

fb
Arsenal
Union Berlin
Leverkusen
Roma
Feynoord
Manutd
Juve

Devam eder. Burdan Leverkusen, Feynoord roma cekerlerse kusarim valla

Geri