AL 22/23 Son 16 M:1 | Sevilla 2-0 Fenerbahçe | MS | 9 Mart | CBC Sport

Sevilla çok vasat durumda cidden yani Fener'in turu geçme şansı hayli yüksek görünüyor. Elenirlerse bu tamamen kendi hatalarından olur. Sevilla'nın şu anda sadece ismi var şu 45 dakikada tek bir pozisyon bulamadılar hatta pozisyonu geçtim pozisyon başlangıcı bile yok.

Son düzenleme:
Cbc sport diye bi kanal mı var cidden

bu eytlilerin sözlesmeleri bir sene sonra bitiyormus. sevilla kümede kalsa bile bunlari biraz zor gönderir

2023 yılında ortasahasi rakitic Fernando sağ kanadı jesus navas olan bir takımi ancak bizim türk kulüpleri yapar derdim ama Sevilla varmış, harbiden rezil bir takım, muhtemelen de küme düşecekler, fener kendi esekligine yansın, Sevilla inanılmaz yavaş bir takım, muhtemelen biz karşılasmis olsak elek olurlardi
O kel fazla para harcamiyacam diye dedelerle oynuyor

Bu kadar kötü, bitik, stoperi olmayan Sevilla’ya gol atamamak da ayrı bir konu.
Fener birkaç pozisyon buldu ama bariz bir oyun üstünlüğü yoktu.

Sevilla hafta sonu ve önümüzdeki hafta 2 tane kritik lig maçı var küme düşmemede direk rakipleriyle oynuyorlar eğer kaybederlerse düşme ihtimalleri epey artıyor bu maçtan daha önem vereceklerini düşünüyorum.

Sevilla bitik tam anlamıyla topla hareket edebilen adam yok. Orta sahaları inanılmaz yavaş. Tek hareketli oyuncu Bryan Gil o da gerek fizik kalitesi, çalım-pas kalitesi bizim Kerem ve Yunus'un yanına yaklaşamaz hatta Barış kendisinden daha etkili olurdu. Sevilla olurda ligte kalırsa yine sezon sonunda bizi darlar Torreira, Yunus gibi oyuncular için. Monchi stoperlerden 100 milyon kazandı ama ciddi kötü takım kurmuş.

sevilla stopersiz,ortasahasız ve hücum oyuncusu olmayan mal bi takıma dönüşmüş.ortasahasında 35-37 yaslarında 3 adam var.fbnin gol atmaması salaklık.

twitterda sevillayı iyi sanan fbliler var,oyunlarına övgü cıkarıyolar

Sevilla hafta sonu ve önümüzdeki hafta 2 tane kritik lig maçı var küme düşmemede direk rakipleriyle oynuyorlar eğer kaybederlerse düşme ihtimalleri epey artıyor bu maçtan daha önem vereceklerini düşünüyorum.
ligte de şu maclardan farkları yok aslında yani savunma hatları komple sakat olmasaydı muhtemelen bu dandik kadroya ragmen daha iyi durumda olurlardı

boşuna la liga'da küme hattında değiller işte yav

yoksa orta sıra bir isp takımı bile deler geçer fb'yi ama sevilla bitik

psv ilk maçta 3 yemeyi nasıl becermiş ben onu merak ettim

ligte de şu maclardan farkları yok aslında yani savunma hatları komple sakat olmasaydı muhtemelen bu dandik kadroya ragmen daha iyi durumda olurlardı
Sakatlıklar çok etkiledi ama sorun kendilerinde Marcao'ya 2 kuruş pazarlığı 1.5 ay yapacaklarına parayı verip alıp kamp dönemine getirselerdi böylece Marcao da yatmazdı hazır kalırdı.

Bu sevillaya nolmus böyle ölü gibi takım, bize denk gelseler paramparça edermişiz.

sevilla'da forvet oynayan insanlarin bir an önce bu kulüpten ayrilmasi gerekiyor bence. ruh hastasi olma ihtimalleri yüksek. takim arkadaslarinin 1 gr beyni yokmus gibi görünüyor cünki. pozisyona girmeleri mucize.

Geri
Üst Alt